Sörvayvır 1. ve 2. eleme adayı kimler oldu? 29 Mart Pazartesi Ada Konseyi Sörvayvır birinci ve ikinci eleme adayı kim?

Sörvayvır 1. ve 2. eleme adayı kimler oldu? 29 Mart Pazartesi Ada Konseyi Sörvayvır birinci ve ikinci eleme adayı kim? Sörvayvır 2021  Dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo’nun tuvalet sorusu yarışmacıları hem utandırdı hem güldürdü

Heyecanın ve gerilimin en üst seviyede olduğu Sörvayvır‘da Dokunulmazlık Oyunu sonrası Ada Konsey’i yapıldı. Eleme adayının belirlenmesi beklenirken izleyiciler de Sörvayvır eleme adayı kim oldu? 29 Mart Pazartesi 2021 Sörvayvır eleme adayı kim oldu gibi soruların yanıtları araştırıldı. Peki, Sörvayvır eleme adayları kimler?

29 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sörvayvır 29 Mart Pazartsesi bugün oynanan dokunulmazlık oyununu 10-9 Ünlüler kazandı. Bu sonuca göre Gönüllüler konseyde bir kişinin adını yazacak. En çok ismi çıkan yarışmacı 1. eleme adayı olacak.

Sörvayvır 1. ve 2. eleme adayı kimler oldu? 29 Mart Pazartesi Ada Konseyi Sörvayvır birinci ve ikinci eleme adayı kim? Sörvayvır 2021

29 MART SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Birinci eleme adayı henüz açıklanmadı. Şuanda oylama yapılıyor. Açıklandığında konumuza ekleyeceğiz.

Haftanın ilk eleme adayları 4’er defa yazılan Hanzade ve Aleyna Çalışkan oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

29 Mart Pazartesi haftanın 1. dokunulmazlık oyunu oynandı. Henüz 1. eleme aday kim açıklanmadı. Oylama tamamlandığında konumuza ekleyeceğiz. Haftanın 2. eleme adayı da aynı şekilde belli olmadı.

1. eleme adayı : Hanzade

2. eleme adayı : Aleyna Çalışkan

HANGİ İSİM KAÇ KERE YAZILDI?

Hanzade : 4Aleyna Ç. : 4Aleyna K. : 1

Buna göre Hanzade ve Aleyna Ç. haftanın ilk 2 eleme adayı oldular.



] }

Bir cevap yazın