Sörvayvır Kim Elendi? Sörvarvır Elenen isim Belli Oldu

Sörvayvır kim elendi  büyük merak konusu olarak karşımıza çıkıyor. Bu hafta yapılan eleme konseyinde eleme potasında ismi bulunan kişiler arasında yer alan Survivor Hayrettin elenen isim oldu. Eleme Sms sonuçlarına göre gerçekleşti. Eleme ile ilgili bundan önceki yıllarda acunn.com da yayınlanırken, bu yıl açılan Eksen platformunun tanıtım için yeni bir yol belirlendi. Sörvayvır sms sıralaması yayın sırasında açıklanmıyor ve izleyicilerin internet üzerinden görüntülenmesi bekleniyor. Bu şekilde bu hafta elenen isim oylama sonucunda en az oyu alan isim olan Hayrettin oldu. Sörvayvır Kim Elendi sorusu bu şekilde cevap bulmuş oldu.

Sörvayvır Elenen isim Olan Hayrettin Adadan Ayrıldı

Eksen.com Survivor Sms Sıralaması belli olduktan sonra en az oyu alarak adaya veda eden isim Hayrettin oldu. Survivor hayranlarının en çok ilgi gösterdiği konu olan haftalık elenen isim bu şekilde ortaya çıkmış oldu. Sörvayvır da her hafta eleme adayını belirlemek için uygulanan survivor oylama yöntemi sonucu en çok merak edilen sıralamayı oluşturuyor. Her hafta en az bir takımın bazı durumlarda 2 takımın sms oylaması gerçekleştiriliyor ve buna göre eleme yapılıyor. Sörvayvır Kim elendi sorusuna cevap bulmak için Survivor Gönüllüler Sms Sıralaması ve Survivor Ünlüler Sms Sıralaması bu şekilde ortaya çıkmış oluyor.

Sörvayvır Kim Elendi? Oylama Sms Sıralaması İle Yapılıyor

Elen isim ile birlikte Eksen.com Survivor Sıralaması izleyiciler tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gönüllüler ve Ünlüler takımı arasında gerçekleşen kıyasıya mücadeleler sonucunda adadan elenecek kişinin belirlenmesinde kullanılan Survivor Oylama sistemi bu şekilde aratılarak bulunmaya çalışılıyor. Sörvayvır Elenen yarışmacıyı belirlemek için her hafta yayın sırasında sadece takımlarında birinci olan kişilerin ve sonuncu olarak elenen kişilerin açıklanması ve tüm sıralamanın açıklanmaması her yıl yapılan bir uygulama. Elemenin ve takım birincilerinin belirlenmesinde en önemli faktör olan Takım sıralamaları yayın sırasında açıklanmıyor ve internet sitesinden açıklanıyor.

 

Survivor Sms Sıralama

Sörvayvır Kim Elendi? Sörvarvır Elenen isim Belli Oldu Sörvayvır 2021

Sörvayvır Kim Elendi? Sörvarvır Elenen isim Belli Oldu Sörvayvır 2021  Sörvayvır Kim Elendi? Sörvarvır Elenen isim Belli Oldu Sörvayvır 2021  Sörvayvır Kim Elendi? Sörvarvır Elenen isim Belli Oldu Sörvayvır 2021

Sörvayvır Kim Elendi? Sörvarvır Elenen isim Belli Oldu Sörvayvır 2021  Sörvayvır Kim Elendi? Sörvarvır Elenen isim Belli Oldu Sörvayvır 2021

 

 

 

 

 

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında elenen kişinin belirlendiği Sms sıralamasını sizlerle paylaşıyoruz. Takım arkadaşları tarafından eleme potasına sokulan yarışmacıların içinden sıralamada en altta yer alan isim eleniyor ve adaya veda ediyor. İzleyicilerin oyları ile belirlenen bu sıralamalar son ana kadar açıklanmıyor ve büyük merak uyandırıyor. Bu hafta yapılan oylama sonucuna göre Sörvayvır elenen isim Hayrettin oldu.

 

 

 

 

 

Survivor 2021 SMS Sıralamasını Merak mı Ediyorsunuz?

Eksen.com Survivor Sms Sıralaması yayınladıktan sona sizlerle buluşmuş oluyor. Sıralamada yer alan isimlerden eleme potasındaki en son kişi elenerek adaya veda ediyor. Favori yarışmacınız bu hafta da elenmediyse ve yarışmaya devam ediyorsa bundan sonraki haftalarda da sıralama sizin için önemli olmaya devam edecektir. Aşağıdaki yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte desteklediğiniz yarışmacının ismini bırakırsanız. Pek çok özel gelişmeden haberdar olabilirsiniz. Hemen Yorum bırakın.

 

 



Sıkça Sorulan Sorular

Survivor 2021 yarışmacılarından bazıları Eski Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek, Başpehlivan İsmail Balaban, Batuhan Karacakaya ve diğerleri.

Bu hafta Sörvayvır dan elene isim Hayrettin oldu.

Survivor 2021 Dominik te çekiliyor.

Bir cevap yazın