Sörvayvır’a dahil olan Berkay Yuvakuran’ın efsane futbolcu Semih Yuvakuran’ın oğlu olduğu ortaya çıktı

Sörvayvır 2021’de Ünlüler ve Gönüller takımlarının yarışları tüm hızıyla devam ediyor. Sörvayvır’ın yeni bölüm fragmanında Yiğit, Öykü ve Berkay yedek yarışmacılar olarak programa girdi.

Sörvayvır 2021 kadrosuna sonradan katılan isimlerden olan Berkay Yuvakuran merak edilen isimler arasında yer aldı. 23 yaşındaki yarışmacının, efsane futbolcu Semih Yuvakuran‘ın oğlu olduğu ortaya çıktı.

Sörvayvır'a dahil olan Berkay Yuvakuran'ın efsane futbolcu Semih Yuvakuran'ın oğlu olduğu ortaya çıktı Sörvayvır 2021  Berkay Yuvakuran’ın babası Semih Yuvakuran (sağda) ve Beşiktaş’ta oynayan kardeşi Utku Yuvakuran (solda)

KARDEŞİ UTKU DA BEŞİKTAŞ FORMASI GİYİYOR

Galatasaray ve Fenerbahçe’de forma giyen ve milli takımda da başarılı performanslar sergileyen Semih Yuvakuran’ın oğlu olan Berkay ayrıca, Beşiktaş‘ta forma giyen kaleci Utku Yuvakuran‘ın üçüz kardeşlerinden biri. Berkay ve Utku Yuvakuran’ın diğer kardeşi ise Alperen Yuvakuran…

Sörvayvır'a dahil olan Berkay Yuvakuran'ın efsane futbolcu Semih Yuvakuran'ın oğlu olduğu ortaya çıktı Sörvayvır 2021

En az kardeşi kadar spor kariyeri olan Berkan, Beylerbeyi futbol takımının formasını giyiyor. Abisi Utku gibi koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Berkay Yuvakuran, Sörvayvır’ın şimdiden en büyük gözdeleri arasında yer alacak.

Sörvayvır'a dahil olan Berkay Yuvakuran'ın efsane futbolcu Semih Yuvakuran'ın oğlu olduğu ortaya çıktı Sörvayvır 2021



] }

Bir cevap yazın