Merve Oflaz, Allan Hakko ile aşkını resmen ilan etti

İş insanı Allan Hakko ile yaşadığı aşkı her fırsatta gizleyen Merve Oflaz, ilişkisini sosyal medya hesabı Instagram’dan resmen ilan etti. Sörvayvır yarışması ile adını duyuran oyuncu, paylaşımı ile herkesi şaşırttı.

MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU

Geçtiğimiz hafta sonunu sevgilisi Hakko ile Uludağ’da geçiren ünlü oyuncu, snowboard yaptığı eğlenceli anları paylaştı. İlişkisini sık sık reddeden ve kaçamak bir şekilde kasım ayından bu yana aşk yaşayan Oflaz’ın mutluluğu gözlerinden okundu.

Merve Oflaz, Allan Hakko ile aşkını resmen ilan etti Sörvayvır 2021

BURCU ESMERSOY İLE DE AŞK YAŞAMIŞTI

Ünlü oyuncu, sevgilisinin oğlu Benjamin Hakko ile geçtiğimiz haftalarda tanışmıştı. Bebek’teki evinin sokağında gazeteciler tarafından görüntülenen Hakko, görüntülenmeleri üzerine, “Napıyorsunuz kardeşim saçmalamayın binin arabanıza hadi. Beni kızdırmayın görüntü alamazsınız” diyerek bağırmıştı. İş insanı, sunucu Burcu Esmersoy ile de 4 ay ilişki yaşamıştı.

Merve Oflaz, Allan Hakko ile aşkını resmen ilan etti Sörvayvır 2021  Merve Oflaz, Allan Hakko ile aşkını resmen ilan etti Sörvayvır 2021  Merve Oflaz, Allan Hakko ile aşkını resmen ilan etti Sörvayvır 2021

Kaynak: Snob Magazin



] }

Bir cevap yazın