Dizi setinde fenalaşan Aleyna Tilki hastanelik oldu

Pop müziğin en başarılı genç isimlerinden Aleyna Tilki, yakın zamanda şarkıcılık kariyerine oyunculuğu da ekledi. Sörvayvır 2020’nin şampiyonu Cemal Can Canseven ile başrolü paylaştığı İşte Benim Masalım dizisi ile ekranlara gelen genç popçu, nazara geldi.

YÜRÜMEKTE ZORLUK YAŞADI

Dizi setinde geçirdiği kas spazmı nedeniyle fenalaşan Aleyna Tilki, o anları Instagram hesabından ‘doktora gidiyorum’ notuyla paylaştı. Hayranlarını oldukça endişelendiren 20 yaşındaki Tilki, paylaşımının ardından Nişantaşı’nda gittiği özel bir klinikte görüntülendi. Şoförünün yardımıyla hareket ettiği görülen genç yıldızın, adım atmakta zorlandığı ve iki büklüm halde ilerlediği görüldü.

Dizi setinde fenalaşan Aleyna Tilki hastanelik oldu Sörvayvır 2021

“YANLIŞ HAREKET YAPTIM”

Sette spazm geçirdiğini ve yürüyemez hale geldiğini söyleyen Aleyna Tilki, “Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da çok çalışmaktan dolayı belki de vücudum kasıldı. ‘Ne kadar emek, o kadar yemek’ diyorlar. Ben çalışmaktan çok mutluyum. Hem İngilizce şarkımın klibini hazırlıyorum hem de ‘İşte Bu benim Masalım’ dizisinde aktif çalışıyorum. İkisi çok güzel oluyor, olmaya da devam edecek. Bugün daha iyiyim. Güzel bir tedaviden geçtim. Hareket edebiliyor, yürüyebiliyorum. Bir gün sonra çok çok daha iyi olacağım. Beni merak etmeyin. En önemlisi sağlık ama bir o kadar önemli olan şey de başarı ve çalışmak. İkisini dengede tuttuğumuz sürede her şey çok güzel.” dedi.

Dizi setinde fenalaşan Aleyna Tilki hastanelik oldu Sörvayvır 2021  Dizi setinde fenalaşan Aleyna Tilki hastanelik oldu Sörvayvır 2021  Dizi setinde fenalaşan Aleyna Tilki hastanelik oldu Sörvayvır 2021

Kaynak: Snob Magazin



] }

Bir cevap yazın