Yedek listeden Suvivor 2021’e dahil olan Doğan Keser’in imza hareketi herkesi şaşkına çevirdi

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Sörvayvır 2021’de peş peşe yaşanan sakatlıkların ardından yedek yarışmacılardan 3 kişi kadroya dahil oluyor. Yeni yarışmacılar, bu akşam ekrana gelecek olan 18. bölümde ilk oyunlarını oynayacak.

İMZA HAREKETİ DİKKAT ÇEKTİ

Zorlu parkurların ve ilginç yarışmacıların programdaki diyalogları ile adından söz ettiren yarışmada asil yarışmacı isimler arasında bir de yedek yarışmacılar kadrosu bulunuyor. Programın gidişatına göre Sörvayvır yedek yarışmacılar programa sonradan dahil olabiliyor. Bu isimlerden bir tanesi de “Sensin diyen çocuk” olarak tanınan Doğan Keser oldu. Yeni bölüm fragmanında yer alan Doğan, imza hareketi olan ıslık çalma ile diğer yarışmacıları şaşkına uğrattı.

Yedek listeden Suvivor 2021'e dahil olan Doğan Keser'in imza hareketi herkesi şaşkına çevirdi Sörvayvır 2021

SURVIVOR’A GİDECEĞİNİ INSTAGRAM‘DAN DUYURDU

Sörvayvır’a gideceğini Instagram hesabından da duyuran Doğan Keser’in yayınladığı videoda önce ıslık çalıp hareketini yaptığı sonra da havalimanında koştuğu görülüyor.

Yedek listeden Suvivor 2021'e dahil olan Doğan Keser'in imza hareketi herkesi şaşkına çevirdi Sörvayvır 2021

Öte yandan 2021 yedek listesinde yer alan Gonca ve Aleyna da Sörvayvır kadrosuna dahil oluyor.

Yedek listeden Suvivor 2021'e dahil olan Doğan Keser'in imza hareketi herkesi şaşkına çevirdi Sörvayvır 2021  Yedek listeden Suvivor 2021'e dahil olan Doğan Keser'in imza hareketi herkesi şaşkına çevirdi Sörvayvır 2021



] }

Bir cevap yazın