Sörvayvır Meryem elendi mi, diskalifiye mi oldu? Meryem’in hastalığı ne?

Sörvayvır 2021 yarışmasında Meryem Kasap ile ilgili sakatlık haberi verildi. Acun Ilıcalı konuyla ilgili ”Meryem’in sakatlığı ciddi durumda.” dedi. Peki ama Meryem elendi mi, diskalifiye oldu mu?

Sörvayvır Meryem elendi mi?

Acun Ilıcalı, ”Doktor Metin Kuş’un raporuna göre; Sörvayvır’a devam etme şansın yok.” dedi.  Meryem Kasap konuyla ilgili ”Şaka gibi” dedi. 

Acun Ilıcalı ”Geçen sene Meryem’i aynı sakatlıktan kaybettik, dizindeki sakatlıktan. Operasyon gerektiği için yüzde 10, yüzde 5, yüzde 20 bir ihtimal bulunuyor. Çok talihsiz bir olay başımıza geldi. Dizinde ciddi bir hasar var, yine ameliyat olman gerekiyor. İnan, elemeyi söylemek benim için daha kolay. Talihsiz bir olay. Bana göre final adaylarından biri.” dedi. 

”Hayatta yüzde 1 bile şans faktörü varsa benim hayatımda yok.” 

Meryem Kasap, ”Nasıl başlasam bilemiyorum. Hayatta yüzde 1 bile şans faktörü varsa benim hayatımda yok. Üst üste bir sağ bir sol dizim aynı yarışmada bir yıl arayla, tramvay gibi bir şey. Ne söyleyeyim ki başka, bu da benim şansım mı diyeyim, kaderim mi diyeyim? Bilemiyorum. İki yıl üst üste beni buraya layık gördüğünüz için teşekkürler.” açıklamasını yaptı. 



] }

Bir cevap yazın