Sörvayvır 2021’e 4 yeni yarışmacı geliyor! Sergen’in parkur hızı Acun Ilıcalı’nın ağzını açık bıraktı

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Sörvayvır 2021, dün akşam dokunulmazlık oyununun oynandığı yeni bölümle ekrana geldi. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununu 10-6’lık bir skorla kazandı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Oyun sonrası ada konseyinde bir araya gelen yarışmacılar eleme adayı olmasını istediği yarışmacıların isimlerini yazdı. Oylamada Dora, Sancakay ve Hanzade’nin isimleri üçer defa yazıldı. Ancak son oy ise Sancakay’a çıktı. 4 oya ulaşan Sancakay haftanın 2. eleme adayı oldu. İlk eleme oyununu kaybeden ünlüler takımındaki aday ise İlayda olmuştu.

Sörvayvır 2021'e 4 yeni yarışmacı geliyor! Sergen'in parkur hızı Acun Ilıcalı'nın ağzını açık bıraktı Sörvayvır 2021

4 YENİ YARIŞMACI GELİYOR

TV8 ekranlarının sevilen yarışmasının bugün yayınlanacak olan 8. bölüm fragmanı da yayınlandı. Adının yazılmasıyla takım arkadaşlarına öfkelenen Sancakay ile Dora arasında bir gerginlik yaşanıyor. Öte yandan ödül oyunu için bir araya gelen ünlüler ve gönüllüler takımını yedek yarışmacılardan 2’şer kişi geliyor. Sergen, Baran, Bahar ve Duygu yarışmaya dahil oluyor.

PARKUR HIZI ACUN ILICALI‘YI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

İlk oyunlarında yarışan isimlerden Sergen, parkur hızıyla Acun Ilıcalı‘ya büyük şaşkınlık yarattı. Sergen’in parkurdaki hızından bahseden Ilıcalı “Müthiş bir parkur hızı var. Sörvayvır tarihine geçti” ifadelerini kullandı.

Sörvayvır 2021'e 4 yeni yarışmacı geliyor! Sergen'in parkur hızı Acun Ilıcalı'nın ağzını açık bıraktı Sörvayvır 2021  Sergen Sörvayvır 2021'e 4 yeni yarışmacı geliyor! Sergen'in parkur hızı Acun Ilıcalı'nın ağzını açık bıraktı Sörvayvır 2021  Duygu Sörvayvır 2021'e 4 yeni yarışmacı geliyor! Sergen'in parkur hızı Acun Ilıcalı'nın ağzını açık bıraktı Sörvayvır 2021  Baran Sörvayvır 2021'e 4 yeni yarışmacı geliyor! Sergen'in parkur hızı Acun Ilıcalı'nın ağzını açık bıraktı Sörvayvır 2021  BaharSörvayvır 2021'e 4 yeni yarışmacı geliyor! Sergen'in parkur hızı Acun Ilıcalı'nın ağzını açık bıraktı Sörvayvır 2021



] }

Bir cevap yazın