Koronavirüs aşısı olan Çağla Şıkel ilk izlenimlerini anlattı

Dün sosyal medya hesabından aşı yaptırırken çektirdiği fotoğrafı paylaşan Şıkel, “Üçüncü faz gönüllüsü olarak CoronaVac aşımı oldum. Koronadan korkun, aşıdan değil” ifadelerini kullanmıştı.

“TOPLUMUN YÜZDE 80’İ AŞI OLURSA BU İŞTEN KURTULACAĞIZ”

Öncü olmak adına aşı yaptırma kararı aldığını söyleyen Çağla Şıkel, aşı öncesi ve sonrası için şunları söyledi: “TV programım dolayısıyla başından beri bu işin içindeyim. Değerli bilim insanlarıyla konuşma şansım oldu ve aşı yaptırmaya karar verdim. Bunun için önce Sağlık Bakanlığı’na başvuruyorsunuz. Uygun görülürseniz PCR, antikor gibi birtakım tahliller yapılıyor. Bir sıkıntı görmezlerse aşıya çağırıyorlar.

Sonrasında sizi uzun süre takip ederek aşının yan etkilerini gözlemliyorlar. Ben de bu süreçlerden sonra aşımı yaptırdım. Şimdi kendimi gayet iyi hissediyorum. Hiçbir sıkıntım yok. Yaptırdığım aşıya da güveniyorum. Koruyuculuğunun başlaması, 6 haftayı buluyormuş. Ocak ayının 11’inde ikinci doz aşı vurulacak. Benim bu aşıyı yaptırmamın nedeni, hastalığı geçirmek istememem ve örnek olmak istememle alakalı. Toplumun yüzde 80’i aşılanırsa eğer, bu işten kurtulacağız. Buna da öncü olmak istedim.”

Çağla Şıkel, aşı yaptırdığı sırada çekilen videoyu da “Hem kendim hem sevdiklerim için” notuyla sosyal medyada yayınladı.

Koronavirüs aşısı olan Çağla Şıkel ilk izlenimlerini anlattı Magazin Sörvayvır 2020
Koronavirüs aşısı olan Çağla Şıkel ilk izlenimlerini anlattı Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın