Koronavirüs aşısı olan Çağla Şıkel, gelen tepkilere sert çıktı

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, 2 gün önce koronavirüs aşısı oldu. 41 yaşındaki Çağla Şıkel, aşı olduğu anları sosyal medya hesabından paylaşarak “3. faz gönüllüsü olarak coronavac aşımı oldum. Koronadan korkun, aşıdan değil ” demişti. Şıkel’in paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü ancak aşı için gönüllü olan ünlü sunucuya ‘nasıl aşı oldunuz, size ayrımcılık mı yapıldı?’ gibi mesajları atıldı.

“AŞI İÇİN DENEK OLARAK KATILAN 8 BİNDEN BİRİYİM”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Şıkel şu ifadeleri kullandı: “Yanlış anlaşılmalar olduğunu görünce bir bilgilendirme yapmanın gerekli olduğunu düşündüm… Ben her 18/59 yaş arası vatandaşın hakkı olan ‘Çin aşısı Faz 3 çalışmalarına Sağlık Bakanlığımıza başvurarak gönüllü olarak katıldım. Bu çalışmaya denek olarak katılan 8 bin vatandaştan biriyim.”

“AŞI OLMAMA DEĞİL, CESARETİME İNANMADINIZ”

“Bana yapılan aşı da olabilir plasebo (gerçek olmayan) da olabilir. Şu an bunu doktorlarımız dahil kimse bilmiyor. Çünkü sistem tüm dünyada böyle işliyor. Sonucunu, Faz 3 çalışması sonuçlandığında herkes gibi bende öğrenmiş olacağım. Öncelik sağlık çalışanımız ve 65 yaş üstü kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızken, benim aşı olmam söz konusu değildir. Aslında bence siz benim aşı olup olmadığıma değil de, cesaretime inanamadınız. Saygılar.”

Koronavirüs aşısı olan Çağla Şıkel, gelen tepkilere sert çıktı Magazin Sörvayvır 2020
Koronavirüs aşısı olan Çağla Şıkel, gelen tepkilere sert çıktı Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın