Bir tarafta acı, bir tarafta şov! Engin Nurşani’nin cenazesinde tabutla hatıra fotoğrafı çektirdiler

Haberler.com/ Olgun Kızıltepe – Bir süredir gırtlak kanserine bağlı olarak tedavi görmekte olan ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Engin Nurşani, genç yaşında hayata gözlerini yumdu. Sanat dünyasını yasa boğan ölüm sonrası ünlü sanatçı için Sarıgazi Cemevi’nde tören düzenlendi.

BİR TARAFTA ACI, BİR TARAFTA ŞOV

Düzenlenen törene ünlü sanatçının yakınları ve sevenleri katıldı. Ancak cenazede Engin Nurşani’nin eşinin tabutun üzerine kapanıp ağladığı anlarda hayranlarından bazıları büyük bir duyarsızlık örneğine imza atarak tabutun başına sırayla geçip hatıra fotoğrafı çektirdi.

1,5 YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Engin Nurşani’nin hayatını kaybettiği hastaneden yapılan açıklamada, “Yaklaşık 1,5 yıl önce yakalandığı nazofarenks (gırtlak) kanseriyle mücadele eden Engin Nurşani’nin tedavisine yatan hasta servisimizde devam ediliyordu. Maalesef ki bugün saat 07.00’de hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevdiklerine sabır diliyoruz” denilmişti.

ENGİN NURŞANİ KİMDİR?

Engin Nurşani, 9 Ocak 1984 tarihinde dünyaya geldi. 2003’de Adına Bir Çizik Çektim albümü ile müzik kariyerine başlayıp, 2019’da gırtlak kanseri hastalığına yakalanıp müzik kariyerine geçici ara verinceye kadar toplam sekiz albüm çıkarmıştır. Küçük yaşlarından beri babasından müzik eğitimi almış, yanında konserlerine katılmıştır.Müziği çok seven Nurşani, babası gibi halk ozanı olmak istemiş, ancak babası oğlunun daha iyi bir meslek seçmesini istemiş, bu kararına karşı çıkmıştır. 2003’ün başlarında Engin, babasından habersiz, ilk albümü olacak olan Adına Bir Çizik Çektim albümünü çıkartacağı İstanbul’a geldi ve profesyonel müzik kariyerine başladı. Temmuz 2019’da ise, babası Ozan Ali Nurşani’nin sosyal medyadan oğlunun hastalandığı olduğunu duyurması ve yardım istemesi ile kamuoyu Engin Nurşani’nin gırtlak kanseri olduğunu öğrenmişti.

Bir tarafta acı, bir tarafta şov! Engin Nurşani'nin cenazesinde tabutla hatıra fotoğrafı çektirdiler Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın