Eski Master Şef yarışmacısı Mustafa Aydın, Sörvayvır 2021’e başvurdu

Master Şef Türkiye’nin 17 Aralık Perşembe yayınlanan son bölümünde Master Şef 2019 yarışmacıları Yasin, Alican, Cemre, Eda, Batuhan ve Mustafa konuk oldu. Ünlü şeflerle sohbet eden yarışmacılardan Batuhan, Mustafa’nın Sörvayvır’a gideceğini ve 1,5 aydır spor yaparak hazırlandığını söyledi.

“PARKURDA KENDİME GÜVENİYORUM”

Şeflerin sorusu üzerine açıklama yapan Mustafa Aydın, Sörvayvır 2021 için başvuru yaptığını ve efor testlerini başarıyla geçtiğini söyledi. Seçmeler sırasında parkuru da tamamladığını ifade eden Aydın, “Kas çalışıyorum. Burada da mont giydim ki kaslar belli olmasın. Oraya gittiğimde şaşırsınlar. Sörvayvır için başvuru yaptım ve efor testlerini de güzel geçtim. Parkuru da tamamladım. Parkurda kendime güveniyorum ve diğer kişilerden eksiğim olmadığını gördüm” dedi.

Eski Master Şef yarışmacısı Mustafa Aydın, Sörvayvır 2021'e başvurdu Magazin Sörvayvır 2020

SURVIVOR 2021’E KİMLER GİDECEK?

Acun Ilıcalı Sörvayvır 2021’in ilk yarışmacısının Issız Adam filmiyle ünlenen oyuncu Cemal Hünal olduğunu duyurmuştu. Daha sonra ise Aşk-ı Memnu dizisindeki Bülent karakteriyle hafızalara kazınan Batuhan Karacakaya’nın da Sörvayvır’da yarışacağı da söylenmişti.

Diğer yandan ise Sörvayvır 2021 için oyuncu Öykü Çelik, Master Şef’in eski yarışmacısı Celal Sarıgül’ün de adı geçiyor. Ancak Acun Ilıcalı şimdilik sadece Cemal Hünal’ın ismini açıkladı.

Eski Master Şef yarışmacısı Mustafa Aydın, Sörvayvır 2021'e başvurdu Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın