Hakan Taşıyan yeniden hastaneye kaldırıldı

Bir yarıyıla damgasını vuran şarkıcı Hakan Taşıyan’dan üzücü haber geldi. Sıhhat meseleleri yaşayan Taşıyan’ın hastaneye kaldırıldığı bilindi. Ankara Şehir Hastanesi’nde rehabilitasyon altına alınan ve daha evvel uzuv nakline gereksinimi olmadığı açıklanan Taşıyan’ın, uzuv nakline gereksinimi olduğu tespit edildi.

“UZUV BULUNURSA OPERASYONA ALINACAK”

47 yaşındaki Taşıyan’ın sıhhat vaziyeti hakkında bilgi veren ses sanatçısı Onur Akay şöhretli şarkıcının hastaneye kaldırıldığını şu laflarla açıkladı:

“Kıymetli sanatçı dostumuz Hakan Taşıyan, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha evvel uzuv nakline gereksinimi olmadığı açıklanan Taşıyan’ın, uzuv nakline gereksinimi olduğu tespit edildi ve kendisi için aranan B rh+ ve 0 rh+ kan bulundu, uzuv da bulunmak üzere. Netleşirse, Taşıyan bugün yarın operasyona alınacak. Kıymetli sanatçımıza acil şifalar dilerim.”

HAKAN TAŞIYAN KİMDİR?

1 Nisan 1973 senesinde Ankara’da dünyaya gelen Hakan Taşıyan, Türk arabesk fantazi müzik şarkıcısı, bestekâr, laf yazarı ve oyuncudur.

Çocukluk yaşlarından itibaren Saza alaka göstermiş ve çalmaya başlamıştır. Daha sonra babasıyla birlikte düğünlere gitmiştir. Küçük yaşlardan beri müziğe alakalıydı ve bu sebeple askerliğini yaptığı sırada söylediği şarkılarla komutanları sesini çok hoşlandı ve destek ver. Onların yardımını arda alan şöhretli sanatçı ilk kasedini piyasaya çıkardı. İlk kasedini çıkartma vakayı şu biçimde oldu. Evvel İstanbul’da Unkapanı’nda bulunan bir ekip imalcilerin yanına gitti fakat o imalciler Müslüm Gürses’i taklit ettiğini düşünüp pek alaka göstermediler. Bunun ardından Ankara’ya giden Sanatçı Sıla Müzik ile birlikte ilk kaseti olan Hesabım Bitmedi albümünü piyasaya çıkarttı.

1997 tarihinde ise ikinci kasetini piyasaya çıkartmıştır. İkinci kasetinin adı Sensiz İki Gün oldu. Bu albüm sanatçının en iyi albümlerinden biri olarak raflarda yerini aldı. Büyük bir hayran kitlesine kısa müddet içerisinde sahip oldu ve konserleri kine kin doldu.

Bu albümü sonrası Gözün Sevem adlı albümünü piyasaya sunmuştur. Albümler her şey istediği gibi olmasına karşın hayranlarının her zaman arkadaşlık kardeşlik içinde olmasını beklenti etmiştir.

1998 tarihinde Hesabım Bitmedi adlı dizi ile birlikte oyunculuk mevzusunda da galibiyetli bir performans gösterdi. Bu dizide Hilal Aslangiray ve Ebru Destan ile başrol oynamıştır.

2001 tarihinde ise yeniden bir dizi ile ekranlara geldi.Güz Gülleri adlı dizi ile birlikte ehemmiyetli şahıslarla başrol oynamıştır. Bu dizide Kemal şahsiyetini canlandırmıştır.

Hakan Taşıyan yeniden hastaneye kaldırıldı Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın