Oyuncu Selahattin Taşdöğen, metrobüsteki güvenlik görevlileri tartışıp karakolluk oldu

Oyuncu Selahattin Taşdöğen, geçtiğimiz günlerde asistanı ve 8 yaşındaki kızı ile beraber İstanbul Mecidiyeköy’de metrobüse binmek için durağa geldi. Elindeki valizle turnikesi olmayan yerden geçerek durağa girmek isteyen oyuncuyu, güvenlik vazifelileri durdurunca gerginlik çıktı.

KARAKOLLUK OLDULAR

Sabah’ta yer alan habere göre: Görevliler, Taşdöğen’e akbil basması gerektiğini söyledi. Ünlü oyuncu ise akbil bastığını valizi olduğu için fiyatsız yerden geçtiğini belirtti. Konuşma sırasında maskesini indiren Taşdöğen’i güvenlik vazifelisinin uyarması sonrası taraflar arasında laflı müzakere başladı. Ardından Taşdöğen ve asistanı Alaattin Dumanoğlu ile güvenlikler arasında itiş kakış yaşandığı ileri sürüldü.

itiş kakış da Dumanoğlu’nun yere düşen telefonu ve gözlüğü kırıldı. Vaka yerine gelen polis ekipleri tarafları ifadelerinin alınması için karakola götürdü.

Oyuncu Selahattin Taşdöğen, metrobüsteki güvenlik görevlileri tartışıp karakolluk oldu Magazin Sörvayvır 2020

“SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLYOR MUSUN?”

Güvenlik vazifelisi Mehmet Yetkin, akbilsiz geçiş yaptığı için tarafları uyardıklarını fakat Taşdöğen’in maskesini indirdiğini, bunun için uyardıklarında ise “Sen benim kim olduğumu öğreniyor musun? Ben ulusun sanatçısıyım. Seni işinden ederim. Harami mısınız siz, külhanbeyi mısınız?” cevabıyla tehdit edildiklerini ileri sürdü ve Alaattin Dumanoğlu’nun atağına maruz kaldıklarını anlattı.

FİYATSIZ GEÇMEK İSTEDİĞİ İSTİKAMETİNDEKİ İDDİALARI REDDETTİ

Selahattin Taşdöğen’in asistanı Alaattin Dumanoğlu, güvenlik vazifelilerin hürmetsizce konuştuğu için müzakere çıktığını, sonrasında yaşanan darp sebebiyle cep telefonunun ve gözlüğünün kırıldığını iddia etti. Ünlü oyuncu, kızıyla beraber metrobüse binmek istediğini, valizli yerden geçiş yaptığını, geri dönüp akbilini bastığı sırada güvenliklerin kendisini durdurduğunu ve aralarında müzakere çıktığını anlattı.

“DARP VE TEHDİTTEN BULUNMADIK”

Kızının hadiseden etkilenmemesi için kenarda polisi beklediğini kaydolan Taşdöğen, “Güvenlik misyonlularına darp veya tehditte bulunmadık. Onların bize karşı yaptığı hürmetsizlik neticeyi yalnızca müzakere yaşandı. Bir de asistanımı iteleyerek darp etmeye başladılar” dedi.

Savcılık, yürütülen soruşturmada darp raporu olmayan tarafların şikayetlerini takipsizlikle sonuçlandırdı.

Oyuncu Selahattin Taşdöğen, metrobüsteki güvenlik görevlileri tartışıp karakolluk oldu Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın