Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılacağı iddia edildi

FOX’un beğenilen dizisi Yasak Elma’nın yeni kısımlarında coşku kaldığı yerden devam ediyor. Yasak Elma’nın başrol oyuncusu Talat Bulut, kadroya daha sonra katılan Barış Kılıç, Buse Buçe Kahraman, Gökhan Alkan’ın ardından Ender ile Kaya’nın oğlu Yiğit’e yaşam veren Doğaç Yıldız diziden ayrıldı.

Bu ayrılıkların ardından dizide Şahika kişiliğine yaşam veren Nesrin Cavadzade hakkında iddialar gündeme geldi.

YASAK ELMA ŞAHİKA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Yasak Elma dizisinde Şahika kişiliğine yaşam veren Nesrin Cavadzade’nin 90. kısımda diziden böleceğine müteveccih iddialar sosyal medyada gündeme geldi. Ancak mevzu hakkında rastgele fotoğrafı bir açıklama yapılmadı.

YASAK ELMA 87. SON KISIM ÖZETİ

Feride, Yıldız’ı ilk gördüğü andan itibaren beğenmemiştir ve oğlunu bu mevzuda doldurur. Çağatay’ın ciddi bir ilişki istememesi Yıldız’ın geri adım atmasına neden olur.

Halit’in ölümünden sonra herkes bölmüştür. Yıldız istediklerini alamamanın tasasına düşmüşken, Ender ve Şahika işletmedeki yeni yaradılışa ayak yalana çalışırlar. Hasan Ali Kuyucu, Argun Holding’in yeni ortağıdır ve ne yazık ki, geldiği yerin karmaşıklığından haberi yoktur. Yıldız ise hayal ettiği uysal ve kumpaslı yaşamı yeni tanıştığı Çağatay’da bulacağını sanır.

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılacağı iddia edildi Magazin Sörvayvır 2020


] }

Bir cevap yazın