Pınar Altuğ, “Aldatan kadın mısınız?” sorusuna sert çıktı: Sana ne ya da kime ne!

Haber Evrensel ekranlarında yayınlanan Jülide Ateş’in sunduğu 40 programının bu haftaki davetliyi Pınar Altuğ Atacan oldu. Pınar Altuğ, evvelki konutluluğuyla alakalı sorulan suale sert tepki gösterdi.

“BEN BİRİSİNİN YUVASINI BOZMADIM”

“Pınar Altuğ kandıran bayan mı?” sualine, “Sana ne ya da kime ne! İlk kocamla evlenirken ‘Beğeniyor musun’ diye sordunuz mu? Boşanırken niçin soruyorsunuz? Yaşamımın hiçbir yarıyılında özel yaşamımla alakalı konuşmadım. Ben birinin yuvasını bozmadım. Ben kendi evliliğimi tamamladım. Geriye dönüp bunları konuşmak çok absürt” cevabını verdi.

“BOŞANMA KARARINI DİZİDEYKEN ALDIM”

Bu yanıtla Jülide Ateş’e de sert çıkan Altuğ, “Pınar Altuğ dipten nasıl çıktı?” sualine ise “Ben Çocuklar Dinlemesin dizisinden oynarken boşanma kararı aldım. Bu kararı öğrenen Birol Güven vardı. Ben Birol’a ‘Böyle bir karar aldım. Rolüme hasar verebilir istersen gidebilirim’ dedim. O da ‘Saçmalama böyle bir şey olabilir mi?’ dedi. Öyle bir şey oldu ki biz sonradan el sıkıştık ve gittik. Kendim istedim. Bir şeyler olunca ‘Ben gidiyorum’ dedim. O da ‘Tamam’ dedi” ifadelerini kullandı.

Pınar Altuğ, "Aldatan kadın mısınız?" sorusuna sert çıktı: Sana ne ya da kime ne! Magazin Sörvayvır 2020

NE OLMUŞTU?

Pınar Altuğ, eşi Umut Elçioğlu’nu Kocaeli’nde askerlik yaparken, Tony Teodoridis ile kandırdığı iddia edilmişti. Karısının tutumlarından şüphelenen Elçioğlu, askerde izne bölerek hiç kimseye haber vermeden evine gitmiş ve sırçadan kaçmaya çalışan Tony’yi gördüğünü öne sürmüştü.

“NE EKERSENİZ ONU BİÇERSİNİZ”

Daha sonra Tony Teodoridis, Pınar Altuğ’un kendisini de Can Tezal ile kandırdığını itiraf ederek, “Ne ekerseniz onu biçersiniz. Umut Elçioğlu’nun başına ne geldiyse, benzersi benim başıma da geldi. O ne hissettiyse benzersi ben de seziyorum. Ama ben Umut kadar asaplı değilim. Zira ben konutlu değildim” demişti.

Pınar Altuğ, "Aldatan kadın mısınız?" sorusuna sert çıktı: Sana ne ya da kime ne! Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın