Hakkındaki tedbir kararına uymayan Sisi lakaplı Seyhan Soylu’ya 4 günlük hapis

Şarkıcı Yeşim Salkım kendisine hakaret ettiği bahanesiyle Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında ihtiyat kararı aldırmıştı. İhtiyat kararına uymayan Seyhan Soylu’ya zorlama mapusu verilmişti. Hakkında tutma kararı çıkarılan Soylu, polise teslim oldu. Zorlama mapusunun infazı için İstanbul Adliyesi’ne götürülen Soylu, harekâtlarının ardından 4 günlük mapus cezasını sürüklemek için Bakırköy Kadın Cezaevi’ne gönderildi.

“TATİLE GİDER GİBİ GİDİYORUM”

Soylu, adliye girişinde basın üyelerine açıklama yaptı. Tazyik mapusunun istismar edilerek herkesin kendisine yonttuğu bir karar olduğunu söyleyen Soylu, “Susturma kararına uymadığım için de zorlama mapusu alındı. Benim için ehemmiyetli değil. 4 gün değil 444 gün olsa uyurum. Ben tatile gider gibi gidiyorum. Kendinize iyi bakın. Tek üzüldüğüm nokta köpeğimden ufalamam ve sevgilimle hürce yazışamayacak olmam. ” dedi. Soylu, daha sonra polisler eşliğinde harekâtları için infaz savcılığına çıkarıldı. Soylu, harekâtlarının bitirilmesinin ardından 4 gün cezasını sürüklemek üzere cezaevine götürülecek.

Hakkındaki tedbir kararına uymayan Sisi lakaplı Seyhan Soylu'ya 4 günlük hapis Magazin Sörvayvır 2020

NE OLMUŞTU?

Yeşim Salkım; Murat Övüç ve Seyhan Soylu’nun kendisine müteveccih hakaret içerikli paylaşımları sebebi ile İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu. Duruşma, yaptıkları bir çok paylaşımda Salkım’a müteveccih ağır ifadeler kapsayan ikili hakkında uzaklaştırma kararı vermişti. Anılan karar, ikilinin Salkım hakkında yeni bir paylaşım yapmalarının da engelliyordu.

‘YASAK’ KARARINI İHLAL ETTİ

Ancak karara karşın Soylu, Salkım’ı ima eden paylaşımlar yapmayı sürdürmüştü. Salkım bir defa daha duruşmanın yolunu yakalamıştı. Avukatı Merve Uçanok aracılığı ile, uzaklaştırma kararını veren duruşmaya müracaat eten Salkım, Soylu’nun, kararı ihlal ettiğini, hakkında tazyik mapusu verilmesi arzında bulunmuştu.

Hakkındaki tedbir kararına uymayan Sisi lakaplı Seyhan Soylu'ya 4 günlük hapis Magazin Sörvayvır 2020
Hakkındaki tedbir kararına uymayan Sisi lakaplı Seyhan Soylu'ya 4 günlük hapis Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın