Acun Ilıcalı, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek’in Master Şef iddialarına çok sert çıktı: Yalan!

Master Şef Türkiye 2020’nin dikkat toplayan adlarından Uğur Yılmaz Deniz, sosyal medya paylaşımları sebebiyle son 8’e kaldığı müsabakadan diskalifiye edilmişti. Uğur’un ağladığı anların ekrana verilmesinin ardından Lafçı yazarı Deniz Zeyrek, Acun Ilıcalı’ya “Uğur, reyting kaderine linç edildi” tepkisi göstermişti. Acun Ilıcalı da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Uğur’un diskalifiye edilmesiyle alakalı iddiaları kesin bir dille yalanladı.

TWİTTER’DAN DUYURMUŞTU

Bu sezon Master Şef müsabakasında yer alan Uğur Yılmaz Deniz sosyal medya paylaşımları sebebiyle diskalifiye oldu. Acun Ilıcalı, Uğur’un diskalifiyesini 21 Kasım günü attığı ‘Uğur Yılmaz Deniz adlı müsabakacının sosyal medyada kullandığı terbiye hudutlarını aşan paylaşımları sebebiyle Masterchef müsabakasıyla ilişiği kesilmiştir’ tweet’iyle duyurdu.

“HER ZAMAN YANIMDA OLDULAR”

Uğur, şeflerin açıklamasıyla Master Şef’e veda etti. Gözyaşları içinde tüm Türkiye’den özür dileyen Uğur, yaptıklarından pişman olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ve Acun Medya’ya teşekkür eden Uğur ‘her zaman yanımda oldular’ iletisini paylaştı.

ACUN ILICALI İDDİALARI YALANLADI

Uğur Deniz Yılmaz’ın vedası sonrası ekrana yansıyan ağlama görüntüleriyle alakalı Lafçı yazarı Deniz Zeyrek “Uğur, reyting kaderine linç edildi” tenkitleri yöneltmişti. Acun Ilıcalı da yeni bir açıklama yaparak, Zeyrek’in iddialarına cevap verdi. Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı.

“10 GÜN DAHA ÇEKİM YAPILDIĞI PALAVRA, UĞUR BİZZAT BANA TEŞEKKÜR ETTİ”

Deniz Zeyrek’ın “Bir hafta süresince Uğur Yılmaz Deniz’i yarıştırmaya devam etti” tenkidine sert çıkan Acun Ilıcalı, “Diskalifiyeden sonra 10 gün daha çekim yaptınız. Palavra! Canlı yayında elediniz. Palavra! Master Şef Türkiye çekimler reelleştikten birkaç gün sonra izleyiciyle buluşuyor, canlı yayınlanan bir program değil, izleyicimiz de bunu öğrenir. Diskalifiyeyi reyting malzemesi yaptınız. Palavra! Yayında asıllaşan diskalifiye anını reyting malzemesi yapmadık, aksine yayında kendini ifade edip kalıcı zarar görmemesini sağladık. Uğur bu yaklaşımımızın farkında ve bizzat bana teşekkür etti.” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYELERDE PARTİ AYRIMI YAPMIYORUZ”

Zeyrek’in belediyelerle yapılan iş birliklerinde parti ayrımı yapılıyor iddialarına da sert tepki gösteren Ilıcalı, “Belediyeler arasında parti ayrımı yapıyorsunuz, değişik fiyatlar alıyorsunuz. Kötüle! Hiçbir zaman belediye ayrımı yapmadık ve yapmayız. Bir yazıya 3 palavra ve 1 iftara sığdırabilmek gerçekten büyük zafer, tebrikler. Natürel inandırabilirsen… Yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Siz kininizi kusmaya devam edin, biz çalışmaya devam edeceğiz. İzleyicilerimize de belirtmek isterim ki, bir genç daha öncekinden yaptığı yanılgıları sebebiyle cemiyetten linç yemek üzereyken onun yaşamı süresince yaşayacağı mağduriyeti maniledik. Bunu sağlamak yaşadığımız kötüle kampanyasına bedel. Sevgiler… ” dedi.

Acun Ilıcalı, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'in Master Şef iddialarına çok sert çıktı: Yalan! Magazin Sörvayvır 2020
Acun Ilıcalı, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'in Master Şef iddialarına çok sert çıktı: Yalan! Magazin Sörvayvır 2020
Acun Ilıcalı, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'in Master Şef iddialarına çok sert çıktı: Yalan! Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın