Oyuncu Melis Birkan’ın yeni mesleği şaşırttı! Hobisi işi oldu

‘Issız Adam’ filminde canlandırdığı ‘İsme’ kişiliği ile belleklerde yer edinen oyuncu Melis Birkan, seramik sanatçısı oldu.

Yaptığı işleri sosyal medya hesabından satmaya başlayan Birkan, “Su ile toprağın toplanmasıyla balçığı elde etmek, ateşle pişirmek, hava ile kurutmak, tüm süreçler çok natürel ve tabiattan” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Melis Birkan'ın yeni mesleği şaşırttı! Hobisi işi oldu Magazin Sörvayvır 2020

HOBİ OLARAK BAŞLAMIŞTI

Birkan, seramik imaline hobi için başladığını bu laflarla anlatmıştı: “Neşe alarak seramik yapıyorum. Her zaman her şeyin natüreline sahip olmaya çalışırım. Beslenmemden şahsi bakımıma kadar natürel mahsullerden ve malzemelerden yanayım. Tabiatı ve natürelliği her zaman yaşamının merkezinde yakalayan biriyim” ifadelerini kullanmıştı.

BİRKAN, 1 YILDIR OYUNCU ARAS AYDIN’LA AŞK YAŞIYOR

Melis Birkan, uzun vakittir oyuncu Aras Aydın ile aşk yaşıyor. Birkan, geçtiğimiz haftalarda Aydın ile ilişkisinin birinci senesini kutlamıştı. Melis Birkan, el ele verdikleri pozunu “Seni bana getiren her şeye ve seninle geçen 1 seneme hamdolsunsun sevgilim. İyi ki sen…” anekdotuyla yayınlamıştı.

MELİS BİRKAN KİMDİR?

30 Kasım 1983 senesinde Ankara’da dünyaya gelen Melis Birkan, ilkokula başladığı yıl babasının işi sebebiyle İstanbul’a taşındı. Birkan, altı yaşındayken dansa olan alakası üzerine ilköğretim ve lise senelerinde eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda bale üzerine tamamladı.

Kamera karşısında ısınma turlarını 2005 senesinde yayınlanan Stil-ı Hayat isimli programın sunuculuğunu yaparak atan Birkan, bir hayli üretimde rol aldı. Oyuncu, ‘Sen Benim Her Şeyimsin’, ‘İsmini Sen Koy’, ‘Bu Kalp Seni Unutur Mu?’, ‘Avrupa Yakası’ gibi bir hayli dizi ve filmde boy göstermesine karşın ismini Issız Adam ve Leyla ile Mecnun’da duyurmuştu.

Oyuncu Melis Birkan'ın yeni mesleği şaşırttı! Hobisi işi oldu Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın