Batuhan Karadeniz’den Sörvayvır’a katılacak mısın? sorusuna yanıt

Sörvayvır’a katılacağı iddia edilen futbolcu Batuhan Karadeniz, “Yaşım henüz çok genç. Sörvayvır için henüz erken olduğunu düşünüyorum” dedi.

Aza ol

Beşiktaş altyapısında yetiştikten sonra bir hayli ekipte forma giyen ve şu gizemeler Hekimoğlu Trabzon için ter döken Batuhan Karadeniz, kariyer tasarıyı ve geleceğiyle alakalı ehemmiyetli açıklamalarda bulundu.

Karadeniz, “survivor’a katılacak mısın?” sualine şu cevabı verdi: “Hayatımız Sörvayvır olmuş. Pandemi sürecinden dolayı gerçekten Sörvayvır’a gidilebilir. Bitmeyecek gibi devam eden bir süreç. Huzursuzuz. Çocuğum var. Çok dikkatli hareket etmeye çalışıyoruz. Yaşım henüz çok genç. Sörvayvır için henüz erken olduğunu düşünüyorum.

Batuhan Karadeniz'den Sörvayvır'a katılacak mısın? sorusuna yanıt Sörvayvır 2021

”Ben daha çok medya sektöründe yer almak istiyorum”
Hayatımda daha futbol odaklı çok daha ehemmiyetli tasarılarım var. Süper Lig’de yine forma giymek gibi bir hayalim var. Futbolu vazgeçtikten sonra teknik direktör olmak gibi bir düşüncem yok. Ben daha çok medya sektöründe yer almak istiyorum.

blank

”Sivri tutumlarımızla tepki aldık”
Televizyon yorumculuğu gibi. Hayat karşımıza ilerleyen yarıyılda neler çıkarır öğrenmiyorum. Geçmişte çok renkli mülakatlar verdim. Sivri tutumlarımızla tepki de aldık. Bu da ister istemez kariyerimize tesir etmiştir diye düşünüyorum.”



] }