Mağdur olduğu duruşmaya katılmayan modacı Gülşah Saraçoğlu hakkında zorla getirme karar çıkarıldı

Gülşah Saraçoğlu’nun şikayeti üzerine açılan soruşturma kapsamında ifade veren 33 yaşındaki inşaat mesulü Cihan Sarı, o saatte rastgele bir çalışma olmadığını söyleyerek “İnşaattan alta düşebilecek uzaklıkta bir şey vazgeçmedik. Binanın içine kartonları toplamak için giren kişiler alta fırlattıkları sırada Gülşah Saraçoğlu’na denk gelmiş olabilir. Bizim vakada hatamız yoktur” demişti.

SANIĞIN BÜTÜN HATALI OLDUĞU BELİRLENDİ

Olayla alakalı Adli Tıp Müessesesinden alınan raporda Gülşah Saraçoğlu’nun kolay tıbbi müdahale ile giderilebilecek miktarda hafif kalitede yaralandığı ve kuşkulu Cihan Sarı’nın vakada, 1. derecede asli bütün hatalı olduğu belirtilmişti. Davanın İstanbul Asliye Ceza Duruşmasında görülen ilk mahkemesine 1 seneye kadar mapus cezası istemiyle suçlanan Cihan Sarı ve Gülşah Saraçoğlu katılmadı.

MAHKEMEYE KATILMADILAR

Mahkeme, usulüne uygun davetiye bildirisine karşın mahkemeye katılmayan müşteki Gülşah Saraçoğlu ile maznun Cihan Sarı’nın bir sonraki celse ‘güçle’ getirilmesine karar vererek mahkemeyi erteledi.

Mağdur olduğu duruşmaya katılmayan modacı Gülşah Saraçoğlu hakkında zorla getirme karar çıkarıldı Magazin Sörvayvır 2020
Mağdur olduğu duruşmaya katılmayan modacı Gülşah Saraçoğlu hakkında zorla getirme karar çıkarıldı Magazin Sörvayvır 2020


] }