Buket Aydın ve Emir Sarıgül bu kez kaçamadı! Aşıklar spor yaparken görüntülendi

Aşk söylentilerini reddedip “dostuz” dedikten sonra içten bir biçimde öpüşürken çekilen resimleri ortaya çıkan Emir Sarıgül ve Buket Aydın Bebek’te görüntülendi. Emir Sarıgül habercilere “İyi çalışmalar” dileyip uzaklaşırken, habercilerin tanımayarak Sarıgül’e adını sorduğu Buket Aydın ise öfkelenerek ardı döndü.

Görüntülenince bir mekana girmeye çalışan Aydın bir zaman serinkanlılaşmaya çalıştı ve o esnada çıkarttığı güneş gözlüğünü yere düşürdü. Muhabirlere uysal olmaları istikametinde telkinde bulunan Buket Aydın rastgele bir açıklama yapmayacağını söyleyerek önden yürüyen Emir Sarıgül’ü takip etti.

İŞTEN İSTİFA EDİP BOŞANMIŞTI

Demirören Medya’daki vazifelerinden ardından da eşi Erce Baykal’dan boşanan Kanal D Ana Haber’in daha önceki sunucusu Buket Aydın, Emir Sarıgül’le aşk yaşadığı iddialarını reddedip “dostuz” demişti. Ancak ikilinin içten bir biçimde öpüşürken çekilen resimleri ile aşk ortaya çıkmıştı.

Aydın, daha evvel Emir Sarıgül’le bir vasıtanın artta çekilen resminin dağılması üzerine açıklama yapmış ve “Telefonumda ve Instagram hesabımda politikacılar, iş insanları ve sanatçılarla çekilmiş suratlarca resmimden yalnızca birini alıp makûs amaçlı şekilde servis edenleri Allah’a havale ediyorum. Dostum Emir Sarıgül’den de ona istemeden verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Buket Aydın ve Emir Sarıgül bu kez kaçamadı! Aşıklar spor yaparken görüntülendi Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın