Şarkıcı Ceylan Ertem, koronavirüse yakalandı

Şarkıcı Ceylan Ertem, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. İlaçlarına yeni başladığını belirten Ertem, “Hekimim 5. günümde olduğumu düşünüyor” dedi.

Evlere kapanıp izole olunması gerektiğini söyleyen Ertem, “Ama öğreniyorum, ekmek tasayı. Keşke hepinize ‘konutunuzda kalın, hastalıktan korunun, gerisini düşünmeyin’ diyebilseydim” dedi.

“MASKEMİ ÇIKARMAMAMA KARŞIN NASIL BULAŞTI ÖĞRENMİYORUM”

Ertem’in açıklamaları şöyle:

“Olağanüstü bir koruma gözleme içinde de olsam ne yazık ki bugün Kovid-19 test neticem pozitif çıktı arkadaşlar. Maskemi çıkarmamama karşın nereden nasıl bulaştığını öğrenemiyorum ama şu an konutta karantinadayım. İlaçlarıma 1 saat evvel başladım. 5. günümde olduğumu düşünüyor hekimim.

Şarkıcı Ceylan Ertem, koronavirüse yakalandı Magazin Sörvayvır 2020

“HAFİF ATLATACAĞIM SÖYLENDİ”

Hekim hanımefendi beni durgunluğa, moralimi yüksek yakalamaya yönlendirdi. Sağlık Kurumuna uyumama gerek olmadan umarım konutta atlatabilirim. Ki hafif atlatacağım söylendi. Sağlık Kurumulardaki hemşireleri hekimleri çok iyi kavrayıp, tedbirlerimizi azami seviyeye çıkarmamızı öneri ederim.

Şarkıcı Ceylan Ertem, koronavirüse yakalandı Magazin Sörvayvır 2020

“KEŞKE HEPİNİZE ‘KONUTUNUZDA KALIN’ DİYEBİLSEYDİM”

Emin ki nisan ayındaki gibi konutlarımıza kapanıp izole olmalıyız ama öğreniyorum, ekmek tasayı. Keşke hepinize ‘konutunuzda kalın, hastalıktan korunun, gerisini düşünmeyin’ diyebilseydim. Öyle bir eforum olabilseydi. Diyebileceğim tek şey lütfen çok çok dikkatli olun.”

Şarkıcı Ceylan Ertem, koronavirüse yakalandı Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın