Şarkıcı Öykü Gürman, tepki çeken sözlerine açıklık getirdi: Yanlış anlaşıldım

Şarkıcı Hikaye Gürman, ateistlere müteveccih ifadeleri hakkında yeni bir açıklama yaptı. Anlam karmaşası yaşadığını belirten Gürman, “Yaşadığım duygusallık içinde sözcüklerin sohbetin içinden cımbızla çekilerek apayrı bir noktaya taşınması beni çok rahatsız etti” dedi.

Gürman, Bloomberg HT’de yayınlanan Aslı Safak’la İşin Aslı programına davetli olmuş ve “İnançsız birinin acımalı ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum. İnançsızlık egoizm ve benmerkezcilik getirir. Babam da öyleydi” demişti.

YANLIŞ ANLAŞILDIĞINI SAVUNDU

Sözleri tepki sürükleyen Gürman, sosyal medya hesabı Instagram’dan bir açıklama yaparak yanlış anlaşıldığını savundu.

Şarkıcı Öykü Gürman, tepki çeken sözlerine açıklık getirdi: Yanlış anlaşıldım Magazin Sörvayvır 2020  Gürman’ın paylaşımı

Gürman açıklamasında şunları söyledi:

“Geçtiğimiz günlerde katıldığım bir televizyon programında duygusallıkla yaşadığım şahsi bir mevzuyu ifade etmeye çalışırken bir anlam karmaşası yaşadım. Söylemiş olduğum tümceler yanlış ve değişik anlaşılmalara neden olduğu için açıklama yapma gereği duydum.

“SÖZCÜKLERİMİN CIMBIZLA ÇEKİLEREK BAŞKA BİR NOKTAYA TAŞINMASI RAHATSIZ ETTİ”

Program vaktince yaşadığım duygusallık içinde sözcüklerin sohbetin içinden cımbızla çekilerek apayrı bir noktaya taşınması beni çok rahatsız etti. Bir sanat insanı olarak ifade etmeliyim ki tek emel insanları birleştirmek, beraber tüm değişikliğe karşın yaşayabilmenin, görüşebilmenin medeniliğine erişmek için mücadele sarf etmek olmalı! Yoksa ayrıştırmak değil.

Şu an en ehemmiyetli gündemimiz pandemi olduğundan içinden geçtiğimiz süreç zati parasal manevi hepimiz için harcayıcı. Birbirimizi yormanın anlamı yok diye düşünüyorum. Tüm kamuoyuna aklıselim, kavrayış, sıhhat ve sevgi dileğiyle…”

Şarkıcı Öykü Gürman, tepki çeken sözlerine açıklık getirdi: Yanlış anlaşıldım Magazin Sörvayvır 2020
Şarkıcı Öykü Gürman, tepki çeken sözlerine açıklık getirdi: Yanlış anlaşıldım Magazin Sörvayvır 2020

Şarkıcı Öykü Gürman, tepki çeken sözlerine açıklık getirdi: Yanlış anlaşıldım Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın