Ünlü oyuncu Ali Atay, bir süredir ara verdiği ekranlara “Son Yaz” dizisiyle geri dönüyor

Oyuncu Ali Atay, “Son Yaz” dizisiyle bir zamandır uzak kaldığı ekranlara geri dönüyor. Öte yandan dizi, FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Dizinin başrollerini Alperen Dinlemez, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı dizide, Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Avcı, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi adlar da yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU

İdealist Savcı Selim Kara Ali Atay ile kabahat dünyası içinde gelişmiş havai bir genç olan Akgün’nam Alperen Dinlemez yolları beklenmedik bir biçimde kesişir. Savcı Selim; riskli ve meseleli olduğu kadar duygusal bir genç olan Akgün’ü, ailesinin yanına, Çeşme Adalet Sitesi’ne getirmek zorunda kalır. Bir yanda ellerinden kayıp giden konutluluğu ve ailesi, öteki yanda yaşamını gözetmeye söz verdiği baş belası olan Akgün… Ege’de bir yaz daha bitmektedir ama gerçeğinde Selim, Akgün ve etrafındakiler için, her şeyin alabora olacağı kasırgadan evvelki “Son Yaz”dır biten.

Ünlü oyuncu Ali Atay, bir süredir ara verdiği ekranlara "Son Yaz" dizisiyle geri dönüyor Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın