Özcan Deniz, evinden taşınmadığı gerekçesiyle eski eşi Feyza Aktan’a ihbarname gönderdi

Geçen sene hıyanet iddiaları sonrası Aile Mahkemesi’nde tek celsede boşanan çift arasında yeni bir gerilim yaşanıyor. Özcan Deniz duruşma kararınca Sarıyer’de bulunan ikametinde yaşamaya devam edecekti. Fakat Feyza Aktan konuttan çıkmayı yalanlayıp oğlu ile orada yaşamaya devam etti. Deniz, protesto sürükleyip daha önceki eşinin konutu boşaltmasını ve anahtarı kendisine teslim etmesini istedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Günaydın’da haberine göre, fakat protestoya karşın Aktan konuttan bölmedi. Bunun üzerine şöhretli şarkıcı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na daha önceki eşi hakkında kabahat bülteninde bulundu. Eşinin kendisine ait konutu gasp ettiğini ileri süren Deniz’in şikayetinin ardından soruşturma başlatıldı.

Özcan Deniz, evinden taşınmadığı gerekçesiyle eski eşi Feyza Aktan'a ihbarname gönderdi Magazin Sörvayvır 2020

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

Yürütülen soruşturmada savcılık, Özcan Deniz’in ihbar ettiği kabahatin cezai bir yaptırımı olmadığını, şöhretli şarkıcının hakkını hukuk duruşmalarında araması gerektiği belirterek dosyaya takipsizlik kararı verdi.

FEYZA AKTAN’IN 15 MİLYON TL TAZMİNAT İSTEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

15 aylık konutluluklarını 2019 Haziran’da tamamlayan Özcan Deniz ile Feyza Aktan, geçen aylarda yeniden gündeme gelmişti. Aktan’ın Deniz’e, “Ya yine evlenelim ya da bana istediğim 15 milyon TL tazminatı ver” diye rest sürüklediği ileri sürülmüştü.

Özcan Deniz, evinden taşınmadığı gerekçesiyle eski eşi Feyza Aktan'a ihbarname gönderdi Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın