İzzet Yıldızhan’ın İzmir depreminde hasar gören ofisinin bulunduğu bina için yıkım kararı çıktı

2 hafta evvel İzmir’de alana gelen 6,6’lık zelzelede bir hayli bina devrilirken çok rakamda apartman da zarar gördü. İzzet Yıldızhan’ın bürosunun bulunduğu binanın bitişindeki Rıza Bey apartmanı da zelzelede devrildi. Bürosunun olduğu bina zarar gördüğü için devrileceğinden bahseden türkücü, enkaz altına kalan taşıtı hakkında da ilk kere konuştu.

“ZELZELEDE YAŞADIĞIM FOBİYİ TARİF EDEMEM”

Hayatına İzmir’de devam eden ve iki günlüğüne işleri sebebiyle İstanbul’a geldiğini söyleyen İzzet Yıldızhan, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Giyim stiliyle dikkat toplayan şarkıcı, gazetecilerin sorularını cevapladı. Yıldızhan, ailesiyle birkaç sene evvel yerleştiği İzmir’de iki hafta evvel yaşanan zelzeleyle alakalı “Yaşadığım kabusu ifade edemem. Çocuklarda çok büyük fobi yaşadı. O sırada yalnızca onları düşündüm. Can Verenlere Allah’tan rahmet diliyorum ve yaralılara büyük geçmiş olsun. İzmir ve Türkiye’mize büyük geçmiş olsun” dedi.

İzzet Yıldızhan'ın İzmir depreminde hasar gören ofisinin bulunduğu bina için yıkım kararı çıktı Magazin Sörvayvır 2020

“10 TANE OTOMOBİLİM ENKAZIN ALTINDA KALSA NE OLACAK”

Bayraklı’da devrilen binanın yanında bulunan bürosuna tahrip kararının çıktığını söyleyen Yıldızhan, “Büromuzun bulunduğu binada büyük zarar oldu. Alacaklarımızı bürodan aldık, sonrasında orası da devrilecek” diye konuştu. Zelzelede devrilen binanın atlında otomobilinin kaldığı doğrultusundaki suallere de sarihlik getiren türkücü, “Dostlar bunu sormanız dahi çok ayıp. Böyle şeyleri önem vermem, can ehemmiyetli, 10 tane taşıtım enkazın altında kalsa ne olacak” ifadelerini kullandı.

Bu arada Yıldızhan, son yarıyılda virüse karşın parti verenleri tenkit eterek, “Cehalet onlar, Allah us fikir versin. Bu cins partilerde yer alanları ayıplıyorum” dedi.

İzzet Yıldızhan'ın İzmir depreminde hasar gören ofisinin bulunduğu bina için yıkım kararı çıktı Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın