İBB’den büyük ses getiren ‘Bir Başkadır’ dizisine otobüs göndermesi: Öyle bir hattımız yok

Online dizi ve film izleme platformu Netflix’in geçtiğimiz gün yayına soktuğu Türk üretimi ‘Bir Başkadır’ dizisindeki otobüs sahnesine İstanbul Megakent Belediyesi’nden eksantrik bir yollama geldi.

Rejisörlüğünü Berkun Oya’nın yaptığı dizide Meryem şahsiyetini canlandıran Hikaye Karayel’in 24 numaralı Beykoz otobüsüne binmesine dikkat toplayan İBB’nin fotoğrafı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Merak edenlere; otobüs filomuzda 24 numaralı bir hat bulunmuyor. Sevgili @netflixturkiye, Beykoz/ Mecidiyeköy ve öteki tüm hatlarımızla alakalı bilgi almak, konumunuza yakın durak ve hatları bilmek isterseniz; MOBİETT size destekçi olacaktır” ifadelerini yer verildi.

İşte İBB’nin hesabından yapılan o paylaşım;

İBB'den büyük ses getiren 'Bir Başkadır' dizisine otobüs göndermesi: Öyle bir hattımız yok Magazin Sörvayvır 2020

YORUM YAĞMURUNU YAKALANDI

İBB’nin paylaşımı kısa müddette çok rakamda yorum ve alkış aldı. Paylaşımın altına “Bence gayet hoş bir hat gibi duruyor. Bu hattı gündemi alın o zaman”, “Beykoz – Mecidiyeköy hattı 121A’dır, çift bilettir ayrıca”, “Kurgu o, kurgu”, “Dizinin tenkit etilmeyen bir tarafı vardı o da bitirildi” biçiminde yorumlar yapılması dikkat çekti.

İBB'den büyük ses getiren 'Bir Başkadır' dizisine otobüs göndermesi: Öyle bir hattımız yok Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın