Handan Selçuk, hayatını kaybeden Timur Selçuk’un vasiyetini açıkladı: Anma töreni yapmamızı istemedi

Geçtiğimiz hafta yatağını yatarken kalp krizi geçirerek hayatını yitiren Timur Selçuk, vefatıyla herkesi yasa boğdu. Ani vefat haberiyle devrilen Handan Selçuk, “Can Verdiğini kabul edemiyorum, bir vasiyeti vardı yerine getirdik” dedi.

“ANMA GECESİ TERTİP ETMEYİN DİYE VASİYET ETTİ”

Günaydın’a konuşan Handan Selçuk, “Konutta uyurken, acı sürüklemeden can vermeyi isterdi. Allah duasını kabul etti. Yatağını yatarken can verdi. Onun yokluğuna alışamıyorum. Eşim, can verdikten sonra anma gecesi tertip etmeyin diye vasiyette bulundu. Biz de bu isteğine ailesi olarak hürmet dinliyoruz. Onun için anma gecesi tertip etmeyeceğiz” dedi.

Handan Selçuk, hayatını kaybeden Timur Selçuk'un vasiyetini açıkladı: Anma töreni yapmamızı istemedi Magazin Sörvayvır 2020

“CAN VERDİĞİNİ HALA KABUL EDEMİYORUM”

Eşinin vefatının ardından güç günler geçirdiğini söyleyen Handan Selçuk, laflarına şöyle devam etti: “Yatağını yatarken can verdi. Onun yokluğuna hiçbir zaman alışamayacağım. Ben onun can verdiğini hâlâ kabul edemiyorum. O can vermedi, hep biz ailesi ve hoşlananlarıyla yaşayacak. Onun en büyük serveti Modern Müzik Merkezi. Burayı yaşatmak için elimizden geleni hoşlananlarıyla yapacağız. En son bir gece evvel konuştuğumda sevinci çok yerindeydi. Çok ani kaybettik onu. Beni arayan, başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim.”

Handan Selçuk, hayatını kaybeden Timur Selçuk'un vasiyetini açıkladı: Anma töreni yapmamızı istemedi Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın