Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu başrol oynayacak

Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş kadrosunda yer aldığı son yarıyılın hoşlanılan dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya bomba bir ad daha katıldı.

TV100’ün haberine göre, şöhretli oyuncu Hande Soral, dizinin başrol oyuncularından birisi olarak, tesirli bir kişilik ile takıma katılıyor. Son olarak dizide Hünkar şahsiyetini canlandıran Vahide Perçin’in ayrılık haberi gelmişti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu başrol oynayacak Magazin Sörvayvır 2020

ADANA’YA SETE GİDECEK

Kuzey Yıldızı dizisinde rol alan İsmail Demirci ile konutlu olan Hande Soral, yakında Adana’da takıma katılacak. Ülkenin iki değişik ucunda değişik imallerde başrolde yer alan konutlu çift ise bir vakit daha birbirlerini göremeyecek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu başrol oynayacak Magazin Sörvayvır 2020

DİZİNİN MEVZUSU

Dizide aşkı için öldürmeyi göze almış “Yılmaz” ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir konutluluğa tutuklayan “Züleyha”nın öyküsü anlatılıyor. Ama bu öyküde yalnızca ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin şaşaalı geçmişini ve biricik oğlunu gözetmek için kanatlarını açmış bir “Hünkar”ın savaşı da var; aşık olduğu bayanı esir etmeyi göze alan “Demir” de!

Ve elbette hudutsuz aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan topraklar da! Aşkın hudutsuz, tartışmanın vefatına, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da ihtiras ve zorbalık imtihanlarından geçen bir aşkın öyküsü.

1970’li senelerde, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir hadise kazanç. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına vazgeçiverir. Her şeye karşın aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin mukadderatı, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra ebedîye kadar değişir.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu başrol oynayacak Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın