Müge Anlı’da korkunç cinayet itirafı! Cani kardeş, ablası ve eniştesini öldürüp kuyuya atmış

Ayfonkarahisar’da 26 Ekim günü acayip bir biçimde kaybolan 64 yaşındaki Zeliha Uysal ve 66 yaşındaki Cevdet Uysal, her yerde aranıyordu. Çocukları, Tahlilci-Gazeteci Müge Anlı’nın programına çıkarak bilgi ve görgü tanığı aramıştı.

Çiftin kızı H. K., Müge Anlı’ya, “Dayım Bünyamin Altınay, mülk müzakeresi suratından annemle babamı tehdit ediyor. Ondan kuşku ediyorum” demişti. Bunun üzerine Zeliha Uysal’ın abiyi Bünyamin Altınay, canlı yayına gelerek, “Bana kötüle atıyorlar. Ben de ablamı arıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

EVLERİNİN YAKININDAKİ KUYUDA BULUNDULAR

Dünkü yayınında izleyicilerine seslenen ve bölgedeki kuyulara dikkat toplayan Müge Anlı, kuşkulu bir şey görenlerin ihbarda bulunmasını istedi. Bu çağrının hemen ardından gelen bir ihbarla Uysal çifti, konutlarına 1,5 km uzaklıktaki kullanılmayan bir su kuyusunda öldürülmüş olarak bulundu.

Müge Anlı'da korkunç cinayet itirafı! Cani kardeş, ablası ve eniştesini öldürüp kuyuya atmış Magazin Sörvayvır 2020

“KOCAM, ABLASINI VE ENİŞTESİNİ ÖLDÜRDÜ”

Cesetlerin bulunmasının hemen ardından Dinar İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen Bünyamin Altınay’ın JASAT takımlarına ifade veren eşi Nazire Altınay, “Ablasını ve eniştesini, mülk davası suratından kocam öldürdü. Değişik kardeşi Kadir ile beraber cesetleri taşıdılar” itirafını yaptı.

Müge Anlı'da korkunç cinayet itirafı! Cani kardeş, ablası ve eniştesini öldürüp kuyuya atmış Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın