Sihirli Annem dizisi, değişen oyuncu kadrosuyla yeniden çekilmeye başlanacak

Exxen’de yayınlanacağı duyurulan dizi için yeni oyuncularla çalışılacak. Hatta dizinin daha önceki oyuncuları, dizi için yeni kadro kurulmasına ve kendilerine haber verilmiş gibi davranılmasına tepki gösterdi.

İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayımlayarak kendileriyle irtibata geçildiği ve fikirlerinin alındığı doğrultusundaki iddiaları reddetti.

KADRO YAVAŞ YAVAŞ EMİN OLUYOR

Öte yandan yine çekilmeye başlanacak olan Büyülü Annem’in oyuncu kadrosu da yavaş yavaş emin olmaya başladı. Sosyal medyada dönen haberlere göre, dizinin ana kişiliği ‘Betüş’ü İnci Türkay yerine Açelya Topaloğlu canlandıracak. Nevra Serezli’nin oynadığı ‘Dudu’ kişiliğini ekranların en hoşlanılan oyuncularından Nergis Kumbasar canlandıracak.

Dizinin ehemmiyetli kişiliklerinden olan ve daha evvel Gül Onat tarafından canlandırılan ‘Perihan’ı ise Lale Başar oynayacak. ‘Suzan’ kişiliğini oynayan Zuhal Topal’ın rolünü Hande Katipoğlu, ‘Avni’ kişiliğini ise Bülent Seyhan üstelenecek.

Sihirli Annem dizisi, değişen oyuncu kadrosuyla yeniden çekilmeye başlanacak Magazin Sörvayvır 2020
Sihirli Annem dizisi, değişen oyuncu kadrosuyla yeniden çekilmeye başlanacak Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın