Çukur’da bomba transfer! Diziye katılan yeni isim dengeleri değiştirecek

Show TV’nin seyircileri ekranları başına kilitleyen dizisi Çukur’a yeni bir ad daha geliyor. Sinan Öztürk’ün idarediği ve 125. kısımda ekrana veda edecek dizinin kadrosuna “Namık” şahsiyetiyle Yıldırım Şimşek katılıyor.

DENGELER DEĞİŞECEK

Daha evvel Çarpışma, Elimi Vazgeçme ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi dizilerde rol alan Yıldırım Şimşek “Çukur”un takımına dahil oldu. Gökhan Horzum’un yazdığı Ay İmal imzalı dizide Namık rolüne yaşam verecek olan zaferli tiyatrocu, balansları değiştirecek.

Çukur'da bomba transfer! Diziye katılan yeni isim dengeleri değiştirecek Magazin Sörvayvır 2020  Yıldırım Şimşek

YILDIRIM ŞİMŞEK KİMDİR?

Yıldırım Şimşek, 1969 senesinde Ankara’da doğmuştur. Oyunculuk eğitimi alan Şimşek, 2001 senesinde Hiçbir Yerde dizisi ile ilk oyunculuk tecrübesini yaşamıştır. Daha sonra Deniz Yıldızı, Çarpışma, Elimi Vazgeçme ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi imallerde rol alan Yıldırım Şimşek, bir çok dizide rol aldı.

ÇUKUR DİZİSİ MEVZUSU VE OYUNCULARI

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un hakimiyeti Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u idarerken en ehemmiyetli kaideleri de uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu semte dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut kumpas bozulur. Bütün Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin ufak oğlu Yamaç seneler evvel apayrı bir yaşam kurmak için artta vazgeçtiği Çukur’a geri dönecek ve yeni bir yarıyıl başlayacaktır. Yamaç seneler evvel Çukur’u ve ailesini artta vazgeçerek yarınını düşünmediği bir yaşama dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve riskli ama bir o kadar da hoş bir genç bayan olan Sena çıkınca ebedi aşkı bulduğuna inanır. “Can Verene kadar mutlu” olmak üzere toplanan bu genç çiftin yaşamına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yine girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir yaşam kurmalarına izin verecek midir?

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, rejisörlüğünü Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son yarıyılın gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile akılda oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

Çukur'da bomba transfer! Diziye katılan yeni isim dengeleri değiştirecek Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın