Koronavirüs nedeniyle tedavi gören İkbal Gürpınar yoğun bakımdan çıktı

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar’ın annesi Neriman Dönmez, yaşamını kaybetti. Gürpınar’ın babası Murtaza Dönmez de koronavirüs sebebiyle 4 Eylül de ölüm etmişti. Gürpınar’ın eniştesi de koronavirüse yenik düşmüştü.

HASTALIK SÜRECİNİ ANLATTI

Kendisi de bir vakittir yoğun bakımda koronavirüs rehabilitasyonu gören İkbal Gürpınar odaya alındı. Annesinin cenazesine gidemeyen Gürpınar, çok ağır geçirdiği hastalık sürecinde yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

İkbal Gürpınar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

”Size anlatacak o kadar çok şey birikti ki. Şükürler olsun Rabbime kitap okumaya başlayabildim bugün. Hayat ne kadar değerli ve ne kadar da boş. Hasta yatağınızda anneniz can veriyor, cenazesine dahi katılamıyorsunuz.

“SOLUK ALMAK NE BÜYÜK NİMET”

Soluk almak ne büyük bir nimet. Bir kadeh çay ve ve pilav, sağımdan soluma dönebilmek. Konuşmak yasak hala, ciğerlerimi yormamak için. Yoğun bakımda o hummalı çalışmayı, o fedakarlığı gördüm ya. Ömrümün geri kalanını Hekim ve hemşirelerimiz için dua ederek geçireceğim allahın izniyle. Yoğun bakım hemşiresi bulmak çok güçleşmiş. Lütfen evlatlarınızı yönlendirin.

“FANTASTİK BİR ORGANİZASYON BU”

Sayın Bakanım Fahrettin Koca size nasıl teşekkür edeceğimi öğrenemiyorum. Fantastik bir organizasyon bu. Canla başla çalışıyor herkes. Allah devletimizi daim kılsın.

“HANGİ BİRİNİ ANLATAYIM?”

Sizden ricam yoğun bakım hemşirelerinin gidişatlarını düzeltmeniz. İnanın evladımız yapmaz onların bize fedakarlıklarını. Yanımdaki hasta aralıksız kolunu oynattığı için kan ter içinde yeni damar arayışları, altımızı tiksinmeden arınmaları. Hangi birini anlatayım?

“DİRENİLECEK GİBİ DEĞİL”

Taburcu olunca yayın yapar uzun uzun anlatırım allahın izniyle. Lütfen zoraki olmadıkça caddeye çıkmayın. Çift maske ve eldiven, mesafe! Sürüklediğim acıları öğrenseniz adım atmazdınız dışarıya. İnanın öyle bir an geliyor ki vefatı istiyorsunuz, direnilecek gibi değil.”

Koronavirüs nedeniyle tedavi gören İkbal Gürpınar yoğun bakımdan çıktı Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın