Ev partisinde virüs paniği yaşayan Buse İskenderoğlu, iç çamaşırsız kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin’in geçen hafta sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın doğum günü için yalıda düzenlediği doğum günü partisi sonrası partiye katılan bazı kişilerde koronavirüs çıktı. Partiye katılan sunucu Buse İskenderoğlu, Nişantaşı’nda görüntülenince merak edilen sorulara yanıt verdi.

“ABARTILACAK BİR ŞEY YOK, BENİM SONUCUM NEGATİF ÇIKTI”

Birkaç kişinin virüse yakalandığı parti hakkında konuşan İskenderoğlu, “Abartıldığı kadar bir şey yok. Partide yazılanları gördünüz bir kaç kişide çıktı. Bende test yaptırdım ve testim negatif çıktı. Çok şükür bende bir şey yok. Bir kaç gün ne olur ne olmaz diye evden hiç çıkmadım. Gerekli açıklamayı Şevval ile Marcus yaptı zaten. Doğrusu bunun üzerine benim bir şeyler söylemem doğru olmaz” dedi.

Öte yandan fiziği ile göz kamaştıran Miss Turkey 2016 birincisi ve sunucu Buse İskenderoğlu, iç çamaşırsız kıyafetiyle tüm bakışları üzerine çekti.

Ev partisinde virüs paniği yaşayan Buse İskenderoğlu, iç çamaşırsız kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti Magazin Sörvayvır 2020
Ev partisinde virüs paniği yaşayan Buse İskenderoğlu, iç çamaşırsız kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın