Yunus Bülbül, “Müslüm Gürses’i Muhterem Nur öldürdü” sözlerine açıklık getirdi

KKTC’de özel bir kanalda bir programa katılan sanatçı Yunus Bülbül, ünlü sanatçı Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur tarafından öldürüldüğünü ileri sürerek gündeme bomba gibi düştü. Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına bağlanan Yunus Bülbül “Müslüm Gürses’i Muhterem Nur öldürdü” iddialarına açıklık getirdi.

AİLEDEN ÖZÜR DİLEDİ

Yunus Bülbül, program sırasında cümlesinin yarıda kesildiğini belirterek, yanlış anlaşıldığını açıkladı. Bülbül, Müslüm Gürses ve eşiyle olan dostluğunun yıllara dayandığını, kötü niyetle konuşmadığını ifade etti. Müslüm Gürses’in ölümden çok korktuğunu belirtip, hastaneye karşı alerjisi olduğunu ama Muhterem Nur tarafından sürekli kontrole götürüldüğünü anlattı. Sunucu Hakan Ural’ın ” Net bir şekilde ‘Müslüm Gürses’i Muhterem Nur öldürdü’ dediniz” sözleri üzerine gaf yaptığını kabul ederek, Müslüm Gürses ve Muhterem Nur’un hayranlarından, sevenlerinden ve ailesinden özür diledi.

Yunus Bülbül, "Müslüm Gürses'i Muhterem Nur öldürdü" sözlerine açıklık getirdi Magazin Sörvayvır 2020

Yunus Bülbül, "Müslüm Gürses'i Muhterem Nur öldürdü" sözlerine açıklık getirdi Magazin Sörvayvır 2020

Yunus Bülbül, "Müslüm Gürses'i Muhterem Nur öldürdü" sözlerine açıklık getirdi Magazin Sörvayvır 2020  Şarkıcı Yunus Bülbül’den bomba iddia: Müslüm Gürses’i öldüren Muhterem Nur’dur





] }

Bir cevap yazın