Masterchef 2020 Furkan Yalçın kimdir? Masterchef Furkan Instagram

MasterChef Furkan davranışlarıyla dikkati üzerine çektiği için yarışmada kısa sürede fark edildi. Daha sonra Mehmet Şef tarafından stüdyodan kovulmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti ve bu video sosyal medyada viral olmuştu. Masterchef Furkan ana kadroya jüri oylamasıyla seçildi. Peki MasterChef Furkan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

2020 MasterChef Furkan kimdir?

Masterchef Furkan yarışmanın başından beri dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Mehmet Şef tarafından stüdyodan gönderildikten sonra sosyal medyada en çok konuşulan yarışmacı olan Furkan Yalçın ’ın hayatı merak edildi. Henüz 20 yaşında olan Furkan Yalçın, Masterchef yarışmacısına pastacılık mesleğini yaptığı için katıldı. Pastacılık sektöründe 6 senedir var olan Furkan Yalçın bu mesleğin okulunu okuduğunu da belirtmekte. Kendini geliştirmekten mutlu olan ve yeni bilgiler öğrenmeye açık olan Furkan Yalçın geçen sene katıldığı MasterChef Türkiye yarışmasından ilk turda elenmiştir. Furkan Yalçın yarışmanın ikinci turuna Mehmet Şef ve Somer Şefin oylarıyla çıktı.

Furkan Yalçın instagram adresi

MasterChef Türkiye 2020 yarışmasının dikkat çeken yarışmacısı Furkan Yalçın ’ın instagram adresi ‘@furkanyyalcin ’dır. Furkan Yalçın ’ın Instagram adresinde 40,4 bin takipçi bulunmaktadır. Furkan Yalçın ise 484 kişiyi takip etmekte.

Masterchef 2020 Furkan Yalçın kimdir? Masterchef Furkan Instagram Mastır Şef Sörvayvır 2020

Furkan Yalçın sevgilisi

Furkan Yalçın ’ın aşk hayatıyla ilgili bilgiler internette en çok araştırılan bir diğer konudur. Fakat Furkan Yalçın ’ın aşk hayatına dair hiçbir bilgi bulunmamaktadır.



] }

Bir cevap yazın