Sörvayvır’da Yasin Obuz’un elenmesiyle finalistler belli oldu

Tv8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programı Sörvayvır 2020’de, 5,5 aylık maceranın şampiyonu bu akşam yapılacak final ile belli olacak. Yarışmanın Dominik finalinin son gününde Berkan Karabulut’un elenmesinin ardından bir isim daha yarışmaya ve hayallerine veda etti.

Son Dakika: Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da Ünal Karaman dönemi sona erdi.
Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun’un bebekleri dünyaya geldi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Yaz gelince virüs etkisini kaybetti” söylentisini yalanladı

FİNALE KALAN İKİ İSİM BELLİ OLDU

İstanbul finalinin ilk ayağında ise, SMS oylamasında rakiplerine göre daha az oy alan Yasin Obuz, yarışmaya veda etti. Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı ise finalde yarışmaya hak kazandı.

BARIŞ MURAT YAĞCI GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

İlk finalist olduğunu öğrenen Barış Murat Yağcı, gözyaşlarına hakim olamadı. Hem mutlu hem de hüzünlü olduğunu belirten Yağcı, “Geriye kalan iki arkadaşım da çok değerli insanlar. Bana güvenen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Barış Murat Yağcı

“BENİM ŞAMPİYONUM YASİN”

İkinci finalist Cemal Can Canseven ise, “Yasin olmasaydı ben olmazdım” diyerek sözlerine başladı. Buraya kadar tırnaklarıyla geldiklerini ifade eden Cemal Can Canseven de gözyaşlarını tutamadı. Ve Yasin’in kendisinin şampiyonu olduğunu kaydetti.

Cemal Can Canseven
Tv8, Magazin, Son Dakika

Haber Yayın Tarihi: 14.07.2020 00:42 

Son Dakika › Magazin › Sörvayvır’da Yasin Obuz’un elenmesiyle finalistler belli oldu – Son Dakika Magazin
YORUMLAR (20)

DOKTOR: Türkiye’de büyük bir kitlenin izlediği bir televizyon programının eleminasyon sisteminin SMS oylarını baz alması oldukça manidar. Program yapımcılarının yarışma formatına uygun yeni bir eleme sistemi üzerinde çalışmaları,aksi takdirde yarışmanın geleceğinin karanlık olacağı görüşündeyim. SMS Kitlesi olanla,yarışmada üç gün sonra ağlayarak gitmek istiyorum diyenler birinci olacak ÇOK ACI !!!!! Cevap Yaz 0 1 Yayından Kaldır erkan adıyaman: sms yanlış bence bilek gücü kazanmalı Cevap Yaz 0 1 Yayından Kaldır 19 : bencede yarışma degil sms birincileri şampiyon çıkartın bütün gençlerin sevdigi ünlüleri şampiyon olsun yazık degilmi orada yarışan bu güzel genç isimlere acun burada karlı çıkan bence milleti kandırdı eski bileginin hakıyla kazansın lar Cevap Yaz 0 1 Yayından Kaldır Tüm yorumlar için tıklayınız

Son Dakika

12:37 Son Dakika: Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da Ünal Karaman dönemi sona erdi. 12:14 Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun’un bebekleri dünyaya geldi 12:10 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Yaz gelince virüs etkisini kaybetti” söylentisini yalanladı 12:00 Evlilik hazırlığı yapan çiftleri koronavirüsten sonra altın fiyatları da vurdu 11:07 Aylar önce adliyede 15 kişi tarafından darp edilen genç avukat kalbine yenik düştü 11:05 Vatandaşa “Terbiyesizlik yapma lan” diyen kaymakama ödül gibi ceza 11:05 Denizlispor mağlubiyeti sonrası Trabzonspor taraftarı çılgına döndü: Hayallerimizi çaldınız 11:02 Son Dakika: Türk-Rus ortak devriyesine bombalı saldırı! 3 Rus asker yaralandı 10:53 Son dakika: Din İşleri Yüksek Kurulu: Ayasofya’daki fresk ve mozaiklerin varlığı namazın sıhhatine engel değil 10:32 Çim biçme makinesi bozulunca belediye başkanı tırpanı eline aldı 10:31 Hande Erçel’in leopar desenli bikinili pozu 1,5 milyon beğeni aldı 10:16 Rıdvan Dilmen: Trabzonspor, Abdülkadir Ömür için teklif edilen 22 milyon euroyu reddetti 10:07 Rize’deki selden son anda kurtulan çift, yaşadıklarını anlattı 10:06 Böyle yüzsüzlük görülmedi! Kahraman Ömer Halisdemir’in katili işine geri dönmek istedi 09:58 Kocası tarafından mahrem videoları paylaşılan talihsiz kadın konuştu: Başka erkekler beni taciz ediyor

Son Dakika: Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da Ünal Karaman dönemi sona erdi.

12:37 •

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun’un bebekleri dünyaya geldi

12:14 •

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Yaz gelince virüs etkisini kaybetti” söylentisini yalanladı

12:10 •

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri koronavirüsten sonra altın fiyatları da vurdu

12:00 •

Aylar önce adliyede 15 kişi tarafından darp edilen genç avukat kalbine yenik düştü

11:07 •

Vatandaşa “Terbiyesizlik yapma lan” diyen kaymakama ödül gibi ceza

11:05 •

Denizlispor mağlubiyeti sonrası Trabzonspor taraftarı çılgına döndü: Hayallerimizi çaldınız

11:05 •

Son Dakika: Türk-Rus ortak devriyesine bombalı saldırı! 3 Rus asker yaralandı

11:02 •

Son dakika: Din İşleri Yüksek Kurulu: Ayasofya’daki fresk ve mozaiklerin varlığı namazın sıhhatine engel değil

10:53 •

Çim biçme makinesi bozulunca belediye başkanı tırpanı eline aldı

10:32 •





] }

Bir cevap yazın