Sörvayvır’da büyük final öncesi adaya veda eden isim Berkan oldu

Tv8’in ilgiyle izlenen yarışma programı Sörvayvır 2020’de finale sayılı günler kala Berkan Karabulut, adaya ve hayallerine veda eden isim oldu.

Erdoğan’dan “Ayasofya’da ilk namazı siz kıldırın” önerisine yanıt: O kadar da değil
Otostop çeken genç kadının hayatı karardı! Zorla uyuşturucu kullandırıp tecavüz ettiler
Abdurrahim Albayrak, Emre Kılınç’ın fan sayfasını takibe aldı

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Cemal Can’ın dokunulmazlığı kazandığı Sörvayvır’da bu hafta eleme adayları Berkan, Barış ve Yasin oldu.

ADAYA VEDA EDEN İSİM BERKAN OLDU

Sörvayvır Dominik Finali son gününde yapılan elemede rakiplerine göre daha az SMS oyu alan Sörvayvır Berkan, yarışmaya veda etti. Böylece Barış, Cemal Can ve Yasin şampiyonluk şansını sürdürdü.

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz 7 yaşında futbol oynamaya başlayan Berkan Karabulut, sadece futbolla değil, sporun pek çok dalıyla ilgilendi. İstanbul’un en iyi takımlarında basketbol oynadı.

2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme’de spor stüdyosu açtı.

Aradan geçen süre ardından 25 Aralık 2015’te ise kendi spor salonunu açtı. Berkan Karabulut, tescilli bir güzel olan Lale Onuk ile birlikte.

Tv8, Magazin, Son Dakika

Haber Yayın Tarihi: 13.07.2020 00:35 

Son Dakika › Magazin › Sörvayvır’da büyük final öncesi adaya veda eden isim Berkan oldu – Son Dakika Magazin
YORUMLAR (32)

fırat: ne sacmalık bu boşuna ter dökup ac kaldılar sms belırlemesi çok sacma umarım acun buna bir care bulur Cevap Yaz 1 1 Yayından Kaldır HAKAN: EVRİM,ALENEN BERKANT’I TEHDIT EDER,AYCAN BARIŞA KADINLIGA YAKISMIYCAK KONUSMALAR YAPAR,OYLAMALAR 15 DAKKADA YETINI BULUR.BU NE REZALET YA.SIZ INSANLARLA DALGA MI GECIYORSUNUZ. Cevap Yaz 1 0 Yayından Kaldır Dostdogru: Sorvayvir baştan sona kadar saçmalık. 6 dokunulmazligin 5 ini alan sercan eleniyor. Madem sonucu sms belirliyor. Parkur un sonuca bir etkisi yok. Neden insanları ölümüne yaristiriyorsunuz. Yarışlar bosami yapılıyor Cevap Yaz 4 0 Yayından Kaldır Tüm yorumlar için tıklayınız

Son Dakika

16:09 Erdoğan’dan “Ayasofya’da ilk namazı siz kıldırın” önerisine yanıt: O kadar da değil 16:02 Otostop çeken genç kadının hayatı karardı! Zorla uyuşturucu kullandırıp tecavüz ettiler 15:35 Abdurrahim Albayrak, Emre Kılınç’ın fan sayfasını takibe aldı 15:25 Tatil sezonunu açan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu denizde birbirini öpücüklere boğdu 15:23 İran’dan Ayasofya’nın ibadete açılması hakkında ilk yorum: Mutluluk duyduk 15:18 Burdur diken üstünde! Alay Komutanlığında görevli askerlerde koronavirüs tespit edildi 15:18 Talihsiz adam, yeni doğan bebeğini görmeye giderken kazada öldü 15:07 “Abi beni bir şey ısırdı” dedikten 1 saat sonra ölen Hamza’nın vücudunda yılan izlerine rastlandı 15:03 Fatma Şahin, filmde baklava yiyen Charlize Theron’ı Gaziantep’e davet etti 14:46 Türbülansa giren Hindistan uçağı yolcularının ölüm korkusu kamerada 14:28 Gelecek Partisi’nden çok konuşulacak reklam filmi: Mülakat bitecek, liyakat gelecek 14:04 Cenk Eren’den Defne Samyeli’nin göğüs dekolteli pozuna ilginç yorum: Bizimle aynı afişte olmak istememekte haklıymış 13:55 Güvenip evlerine aldıkları şahıs tarafından 3 günde 165 bin lira dolandırıldılar 13:27 Balayı yerine hastaneye! Düğünden sonra korona teşhisi konan gelin damat tedaviye alındı 13:25 Talihsiz kadın, özel görüntülerini arkadaşlarıyla paylaşan kocasından şikayetçi oldu

Erdoğan’dan “Ayasofya’da ilk namazı siz kıldırın” önerisine yanıt: O kadar da değil

16:09 •

Otostop çeken genç kadının hayatı karardı! Zorla uyuşturucu kullandırıp tecavüz ettiler

16:02 •

Abdurrahim Albayrak, Emre Kılınç’ın fan sayfasını takibe aldı

15:35 •

Tatil sezonunu açan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu denizde birbirini öpücüklere boğdu

15:25 •

İran’dan Ayasofya’nın ibadete açılması hakkında ilk yorum: Mutluluk duyduk

15:23 •

Burdur diken üstünde! Alay Komutanlığında görevli askerlerde koronavirüs tespit edildi

15:18 •

Talihsiz adam, yeni doğan bebeğini görmeye giderken kazada öldü

15:18 •

“Abi beni bir şey ısırdı” dedikten 1 saat sonra ölen Hamza’nın vücudunda yılan izlerine rastlandı

15:07 •

Fatma Şahin, filmde baklava yiyen Charlize Theron’ı Gaziantep’e davet etti

15:03 •

Türbülansa giren Hindistan uçağı yolcularının ölüm korkusu kamerada

14:46 •





] }

Bir cevap yazın