Sörvayvır’da finale günler kala şampiyon olma hayaline veda eden isim belli oldu

Sörvayvır 2020 son bölümde dokunulmazlık oyunu ve eleme konseyi heyecanı yaşandı. 14 Temmuz’da İstanbul’da final yapacak olan Sörvayvır’da kalan 5 yarışmacı, dörtlü finale kalabilmek için dokunulmazlık oyununda yarıştı.

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın kızı Dilara Türkkan, çakarlı araçla emniyet şeridini ihlal etti
Son Dakika: HSK, FETÖ irtibatları nedeniyle 26 hakim-savcıyı görevden uzaklaştırdı
Son Dakika: Medipol Başakşehir Kopenhag’ı elerse, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde LASK Linz-Manchester United maçının galibiyle oynayacak

ADAYA KİM VEDA ETTİ?

İlk dokunulmazlık oyunu kazanan Cemal Can “Çok üzülüyorum ama birini söylemem lazım” diyerek Elif’i aday gösterdi. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu ise Berkan kazandı. Berkan ise eleme adayı olarak Cemal Can’ın adını verdi. SMS sıralamasında daha az oyu olan Elif ise Sörvayvır 2020 Şampiyonu olma hayallerine veda etti.

“İYİ Kİ GELMİŞİM”

Sörvayvır Elif Yıldırım Gören adaya veda etmeden önce yaptığı konuşmada “İlk önce Acun Bey size teşekkür ediyorum, bana burada yarışma şansı tanıdığınız için. İkincisi burada tanıdığım güzel kalpli insanlara teşekkür ediyorum. Burada güzel hikayeler biriktirdim. Ailemi, eşimi gururlandırdığımı düşünüyorum. Kimsenin kalbini kırmadan yarışmaya çalıştım. İyi ki gelmişim buraya ve iyi ki yarışmışım” dedi.





] }

Bir cevap yazın