Sörvayvır 2020’nin 126. bölüm fragmanı yayınlandı! Sakatlanan Sercan acılar içinde kıvranıyor

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Sörvayvır 2020, bu akşam 126. bölümüyle ekrana gelecek. Sörvayvır yeni bölümünde Barış, Elif, Yasin, Cemal Can, Sercan ve Berkan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda yarışıyor. Sörvayvır’da ilk defa yarışmacılar aynı anda üçerli olarak mücadele ederken Sercan parkurda sakatlanıyor.

Rotayı İspanya’ya çeviren Fenerbahçe, Barcelona’lı Todibo ve Wague’yi istiyor
Bay Yanlış dizisinin çekildiği ultra lüks ev ünlü şarkıcının çıktı
Eintracht Frankfurt, sözleşmesi sona eren Fenerbahçeli Falette’i geri çağırdı

ACI İÇİNDE KIVRANDI

Sörvayvır’da geçen hafta 3 dokunulmazlığı da kazanan Sercan bir ilke imza atmıştı. Sercan 3 eleme adayını da belirlemiş, elenen isim ise Nisa olmuştu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu öncesinde konuşan Sercan’ın “Benim kazanmam lazım. Eğer kazanamazsam adayım” diyor. Sörvayvır’da parkurdaki üçlü mücadele sırasında Sercan Yıldırım, kafasını vurunca acı içinde yerde kalıyor.

SERCAN HASTANEYE Mİ KALDIRILDI?

Başını tutan ve hareket edemeyen Sercan’a Sörvayvır doktoru Ulaş Köksal müdahale ediyor. Sercan’ın acı içindeki görüntüsü ise herkesi korkutuyor. Sercan’ın sakatlık durumu ve Sörvayvır’a devam edip edemeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak. Fragmanın ilerleyen dakikalarında ise ada konseyinden görüntüler yer alıyor. Barış, Berkan, Elif, Yasin ve Cemal Can tanıtımda görünürken Sercan’ın yer almaması dikkat çekti. Sercan’ın sakatlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı düşünülüyor.





] }

Bir cevap yazın