Sörvayvır fragmanı: Nisa ve Sercan tartıştı! Sörvayvır’da dün akşam eleme adayı kim oldu?

Sörvayvır ’da yeni haftanın seçmeleri sonucunda kırmızı takımın kaptanı olan Cemal Can, Barış, Nisa ve Berkan ’ı seçerek bir takım oluşturmuştu. Mavi takımın kaptanı olan Ardahan ise Sercan, Elif, Evrim ve Yasin ’i seçerek bir takım meydana getirmişti. Bu takımların ilk dokunulmazlığı dün akşam oynandı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kıyasıya rekabetin yaşandığı oyunda Ardahan ’ın kaptanlığını yaptığı mavi takım skoru 8-3 ’e kadar çıkararak farkı açsa da kırmızı takımın peş peşe elde ettiği galibiyetler oyunu bayrak yarışına götürdü. Bayrakta ise kazanan taraf kırmızılar oldu. Elif sakatlanarak ambulans ile hastaneye götürülürken Nisa ise yüksekten düşerek bir süre dinlendirildi.

SURVİVOR ’DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında ilk eleme adayı Ardahan olarak belirlendi. Elif ’in hastanede olması nedeniyle katılamadığı konseyde 4 yarışmacıdan ikisi Ardahan ’ın adının yazılmasını istemesiyle birlikte Ardahan ilk gitme adayı olarak duyuruldu.

SUVİVOR 2020 YENİ BÖLÜM FRAGMANI 14 HAZİRAN

Bu akşam ekranda olacak bölümde Sercan, Nisa’nın ifadeleri sonrasında oldukça gerilecek. Nisa’nın kendilerini kötü gibi göstermeye çalıştığını belirten Sercan “bir şey varsa anlat o zaman açıkla” diyerek kendisini savunacak. 

 



] }

Bir cevap yazın