Sörvayvır ’da kim elendi? İşte dün akşam Survivior ’dan elenen isim

Sörvayvır elenen yarışmacı bilgisi 19 Mayıs Salı günü yani dün akşam yayınlanan Survivior eleme konseyi sonrası belli oldu. Peki, hangi yarışmacı dün akşam yayınlanan son bölümde yarışmaya veda etti. Dün yayınlanan son bölümü izleyemeyenler için Sörvayvır elenen yarışmacı bilgisini haberimizde derledik. İşte, dün akşam Sörvayvır ’dan elenen yarışmacı…

DOKUNULMAZLIK OYUNLARI NASIL ŞEKİLLENDİ?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı farklı bir skorla kazanmış bunun ardından ünlüler takımı ada konseyinde isim yazmak zorunda kalmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda ise bu kez ibre tersine dönmüş ünlüler 10-3 gibi farklı bir skor elde etmişti. Bu sayede ikinci konsey gönüllüler adına geçmiş ve gönüllüler takımı eleme potasına isim göndermişti.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLMUŞTU?

2020 sezonunda ilk dokunulmazlığı kaybeden ünlüler Mert ve Aycan ’a oy kullanmış ve bu iki isim ünlülerin eleme adayı olmuştu. İkinci dokunulmazlık sonrası konseyde isim yazan gönüllüler ise Yasin ’i açık ara eleme potasına göndermişlerdi. Böylelikle SMS öncesi eleme adayları Mert, Aycan ve Yasin olarak şekillenmişti.

SURVİVOR ’DAN KİM ELENDİ?

19 Mayıs 2020 Salı günü ekrana gelen yeni bölümde bir kez daha eleme heyecanı yaşandı. Hem ünlülerin hem de gönüllülerin eleme adayının olduğu gecede rakiplerinden daha az oy alarak yarışmaya veda eden isim ise Mert oldu.



] }

Bir cevap yazın