Kaş kaldırma estetiği yaptıran Akasya Asıltürkmen, yüzünün bandajlı halini paylaştı

Seslendirme projeleriyle sık sık isminden laf ettiren Akasya Asıltürkmen, geçtiğimiz günlerde kaş kaldırma estetiği yaptırdı. Göz kapaklarının düşüklüğünü ortadan kaldırmak isteyen Asıltürkmen, yaşadığı güçlü süreci göstermek için kızaran gözlerini ve sargılı suratını yayınladı.

“BU ACININ DÖRTTE BİRİNİ ÖĞRENSEYDİM YAPTIRMAZDIM”

Resmini paylaşıp yaşadıklarını anlatan Akasya Asıltürkmen, paylaşımına şu anekdotu düştü: “Yarın sargı ve dikişlerim alınıyor. Görünenler şişlik değil, tamponlar. Bu arada madem aralıksız deneyim paylaşıyoruz, çok sarih söylemeliyim ki bir haftadır sürüklediğim acıyı çekeceğimi öğrensem, hatta dörtte birini kalkışmazdım. Bir yandan da hekimimin keyifli asistanının dediği gibi; on gün sonra kesin hiçbir şey anımsamayacağım. Söyleseydik kaçardınız da dedi bu arada tatlı dost.”

Kaş kaldırma estetiği yaptıran Akasya Asıltürkmen, yüzünün bandajlı halini paylaştı Magazin Sörvayvır 2020

“TIRSA TIRSA GİDİP YAPTIRDIM”

“İşin pozitif tarafı, uzun zamandır alnımın ve dolayısıyla göz kapaklarımın düşüklüğünü ortadan kaldırmak istiyordum ve sanırım bunu atlattım. Hayır, pandemi suratından iptal edemezdim zira hekimimin bir yıllık takvimi zati doluydu. O surattan tırsa tırsa gittim yaptırdım. Beklemediğim şeyler hakikatinde iyi oldu, bekleseydim yeniden girmezdim. Bu arada kimsenin korktuğu ürktüğü yok, herkes yalnızca merak ediyor ve yaptırmak istiyor ki bu da biz bayanların deliliğinin kanıtı. Buraya şişim inmiş, minicik bir müdahaleydi, büyülü minik bir değişti pozlarımı atmadan şu halimi koyayım da ibretlik, belki bir daha düşünürsünüz.

“BU HAREKÂTI 20 YILDIR İSTİYORDUM”

Hakikatinde iblis diyor ilk günkü halini koy da, şimdi IG resmi kaldırır filan diye koymuyorum. Anekdot: Bence kendini sevmeyen, kendiyle barışık olmayan insanlar değil, öz güveni yüksek ve kendiyle barışık insanlar böyle işlere kalkışıyor genelde. Bir de konunun yaşla da alakası yok, ben bunu yirmi yıldır istiyordum. Söyleyeceklerim bu kadar. Yarın hepsini paylaşacağım, takipte kalın anacım!”

Kaş kaldırma estetiği yaptıran Akasya Asıltürkmen, yüzünün bandajlı halini paylaştı Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın