Sıla ve Hazer Amani boşanacaklarını açıkladı

Geçtiğimiz ocak ayında ani bir kararla evlenen şarkıcı Sıla Gençoğlu ve şef Hazer Amani hakkında çıkan boşanma haberleri doğru çıktı. Basın açıklaması yapan çift, bir zamandır haklarında çıkan hıyanet ve psikolojik baskı haberlerini de reddetti.

“HABERİ BİRİNCİ AĞIZLARDAN DİNLEMENİZİ HEVES ETTİK”

Ünlü adlar açıklamasında “Konutluluğumuz hakkında bir zamandır çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, arkadaşlığımızın bedeli ebedidir. Sıhhatin, sağlığın her şeyden ehemmiyetli olduğunu bir kere daha hayli güçlü kavradığımız şu yarıyılda bu haberin bir ayrıntı olduğunu düşünüyoruz. Yeniden de bunu sarih vicdanlılık ve samimilikle birinci ağızlardan dinlemenizi heves ettik” dedi.

Sıla ve Hazer Amani boşanacaklarını açıkladı Magazin Sörvayvır 2020

KONUTLULUKLARI HAKKINDA İDDİALAR ORTAYA ATILMIŞTI

Ünlü şarkıcı Sıla’nın eşi Hazer Amani’ye psikolojik baskı uyguladığı ve Amani’nin daha önceki eşi Deniz Mumcuoğlu ile görüşmeye başladığı ileri sürülmüştü. Öte yandan çiftin pandemi yarıyılında parasal kasvet yaşamasının da krizin gelişmesinde tesirli olduğu iddia edilmişti.

Sıla ve Hazer Amani boşanacaklarını açıkladı Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın