20 yıl sonra Mahsun Kırmızıgül ile barışan Alişan sessizliğini bozdu: Evime kadar gelip beni mahcup etti

Şimdilerde Demet Akalın ile sabah programı sunan Alişan, evvelki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Geçtiğimiz gün programına katılan Mustafa Topaloğlu’nun yayın sonrası kalp krizi geçirmesi hakkında konuşan Alişan, “Bizim programa bağlandı. Bülent Ersoy ile barıştığını söyledi. Mustafa Topaloğlu, Bülent Ersoy’un kendisini aramasına çok neşelendi” dedi.

“20 SENE SONRA GELİP BENİ MAHCUP ETTİ”

Milliyet’te yer alan habere göre, uzun senelerdir darıl olduğu Mahsun Kırmızıgül ile barışması hakkında da konuşan Alişan, “Kendisi konutuma gelip beni mahcup etti. 20 yıl sonra ilk defa oturup sohbet ettik. Hayat gerçekten boş öğreniyorsunuz. Zelzele oldu o kadar insan can verdi. İnsanın ekmeğine iffetine karışılmadıktan sonra barışılmayacak kimse yoktur. Hayatımda kazadan sonra sanat camiasından hiç tanımadığım o kadar insan benim arayıp mahcup etti ki… Ben de bundan sonra bu mevzularda daha alıngan olacağım” ifadelerini kullandı.

ALİŞAN VE MAHSUN KIRMIZGÜL ARASINDA NE OLDU?

Merhum Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik ile Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Alişan popüler haline geldi. O yarıyılda aynı sahneyi paylaşan sanatçılar işletmenin iflasıyla değişik bir yol izledi. Ardından Kırmızıgül ile Alişan’ın arası açılmış ve darılmışlardı. İkilinin neden müzakere ettikleri ve küstükleri net olarak öğrenilemedi ancak bir zaman evvel Alişan katıldığı bir programda Mahsun Kırmızıgül’ün babasına hürmetsizlik yaptığını ve bunu bağışlayamayacağını belirtmesi üzerine müzakerenin çıkış noktası bilindi.

20 yıl sonra Mahsun Kırmızıgül ile barışan Alişan sessizliğini bozdu: Evime kadar gelip beni mahcup etti Magazin Sörvayvır 2020

Hadise hakkında konuşan Alişan, “Çok yakın bir dostumuzun ortak dostumuzun düğününde karşılaştık. Ben gittim yanına bana böyle çok soğuk bir merhaba dedi. Sonra babam yanına gitti. Böyle bacak bacak üstüne atıp babamın suratına dahi bakmadan bir ‘Merhaba’ dedi. Başka Bir Deyişle benim kafamdan alt kaynar sular döküldü” ifadelerini kullanmıştı.

20 yıl sonra Mahsun Kırmızıgül ile barışan Alişan sessizliğini bozdu: Evime kadar gelip beni mahcup etti Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın