Aleyna Tilki, bir pozitif bir negatif çıkan test sonuçlarına sert çıktı: Dünyada yapılan testlerin %50’si yanlış

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve şarkılarıyla çok konuşulan adların başında gelen Aleyna Tilki, bu sefer de sıhhat meseleleriyle gündeme geldi.

“BU TESTLERE NASIL GÜVENECEĞİZ”

12 gün evvel koronavirüs testi yaptıran Aleyna Tilki’nin neticeyi pozitif çıktı. Ancak aynı gün yapılan bir öteki test olumsuz çıktı. Testlerin bilinmez çıkmasına Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren şarkıcı “12 gündür konuttan çıkmadım önlem olsun diye. Yaptırdığım sürüntü testi pozitif. Aynı gün birkaç saat sonra tekerrür yaptırdığım kan ve sürüntü testim bu sefer olumsuz. Aradan 12 gün geçti, bir semptomum dahi olmadı. Bu testlere nasıl güveneceğiz” dedi.

Aleyna Tilki, bir pozitif bir negatif çıkan test sonuçlarına sert çıktı: Dünyada yapılan testlerin %50'si yanlış Magazin Sörvayvır 2020

“DÜNYADA YAPILAN TESTLERİN YARISI YANLIŞ”

Tilki, paylaşımına şu anekdotu da ilave etti: “Tüm dünyada yapılan tüm testler bence %50 yanlış! Bu surattan olumsuz çıkan olumsuz olduğuna güvenmesin. Absürt bir kusur var bu testlerde. Yanımdaki insanlar da bir olumsuz bir pozitif bir olumsuz çıkıp durdu. Aynı gün hem de.”

Aleyna Tilki, bir pozitif bir negatif çıkan test sonuçlarına sert çıktı: Dünyada yapılan testlerin %50'si yanlış Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın