Ünlü türkücü Onur Şan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılıyor

ATV’in 6 sezondur salı akşamlarına damgasını vuran dizisi Harami Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosuna peş peşe yeni adlar katılıyor. Takıma son olarak namlı türkücü Onur Şöhret katıldı.

Yarın akşam ekrana gelecek kısım itibariyle kadroya dahil olan Şöhret, mukadderat mahkumu olarak cezaevinde yer alacak ve bir de türkü okuyacak.

AKASYA DURAĞI DİZİSİNDE DE OYNAMIŞTI

Daha evvel “Akasya Durağı” isimli dizi filmde Seyit şahsiyetini canlandırırken Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Nilgün Belgün, Timur Acar, Erol Günaydın, Ayça İnci, Suat Sungur, Berk Oktay, Melek Baykal ile birlikte oynadı.

Ünlü türkücü Onur Şan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılıyor Magazin Sörvayvır 2020

ONUR ŞÖHRET KİMDİR?

Onur Şöhret, 24 Temmuz 1981 tarihinde Sivas’da doğmuştur. Annesi Şerife Şöhret, babası Ahmet Turan Şöhret’dır. 8 yaşında bağlama çalmayı bildi. İlkokul, ortaokulu ve liseyi İstanbul ATA Koleji’nde bitirdi. Daha sonra da İstanbul Teknik üniversitesi Devlet Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Toplum Müziği Şöhret Kısmında eğitimine devam etti.

Milliyet Gazetesinin tertip etmiş olduğu, “Liseler Arası THM Ses müsabakasında” birinci oldu. Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun tertip ettiği müsabakada İstanbul bölge “birincisi”, ardından Türkiye “ikincisi” seçildi. Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun tertip etmiş olduğu imtihanı kazanarak, “Türk Toplum Müziği Sanatçısı” olmaya hak kazandı. 2000-2002 seneleri arasın da, “Türkiye Radyo Televizyon Kurumu İstanbul Radyosunda”, akitli THM ses sanatçısı olarak misyon aldı.

Bunun yanı gizeme 1998 Senesinde “İtalya” ve “Fransa” da tertip edilen folklor şenliğine katılarak, Türk Toplum Müziği kültürünü ve sanatını yurt dışında da galibiyet ile icra etti.

İlk solo albümü “Aşkın Mavisi” ile türkü arkadaşlarının alkışını kazanan Onur Şöhret “Dağlarında Kar Olurum Yar” albümünde türküleri gençlerinde hoşlanabileceği stilde Normal Türk Toplum müziği sazlarının yanı gizeme bas gitar yankı gitar ve yaylı grubu gibi çalgılar kullanıldı.

2008 senesinden 2012 senesine kadar yayınlanan “Akasya Durağı” isimli dizi filmde Seyit şahsiyetini canlandırırken Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Nilgün Belgün, Timur Acar, Erol Günaydın, Ayça İnci, Suat Sungur, Berk Oktay, Melek Baykal ile birlikte oynadı.

2012 senesinde “Mevsim Çiçek Açtı” isimli sinema filminde Yavuz Bingöl, Deniz Oral, Mehtap Bayri, Turgay Tanülkü ile birlikte rol aldı.

Onur Şöhret, 1 Şubat 2008 tarihinde Seda Sayan ile evlendi. Şubat 2010 tarihinde boşandı.

Onur Şöhret, 2015 senesinde Büşra Aköz ile evlendi.

Ünlü türkücü Onur Şan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılıyor Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın