Nihal Yalçın’dan Öykü Karayel’in oyunculuğunu övenlere tepki: Bazı konularda cehaletinizi görüyorum

Online dizi ve film izleme platformu Netflix’in geçtiğimiz gün yayına soktuğu Türk imali ‘Bir Başkadır’ dizisi en çok izlenilen dizilerden biri oldu. Dizide ‘Meryem’ kişiliğine yaşam veren Hikaye Karayel’in oyunculuğu herkesi tesiri altına aldı. Sosyal medya platformu Twitter’da da kullanıcılar Karayel hakkında methiye dolu yorumlarda bulundu.

“CAHİLİNİZİ GÖRÜYORUM”

‘Meryem’ kişiliği için ilk düşünülen adlardan biri olan Nihal Yalçın ise, Hikaye Karayel’in oyunculuğunu methedenlere tepki gösterdi. Yalçın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Çok gaza geliyorsunuz, birbirinizi etkiliyorsunuz. Görüyorum buradan hep. Ne ara hepiniz dizi yorumcusu oldunuz be? Oyunculuk filan methediyorsunuz bir de, böyle karnıma sızılar giriyor. Bazı mevzularda benim cahilimin görüldüğü kadar görüyorum cahilinizi. Hadi ona cahil demeyeyim de kendinizi öğrenmezliğinizi diyeyim” ifadelerini kullandı.

BAŞROLÜN HİKAYE KARAYEL’E VERİLMESİNDEN RAHATSIZ OLDU

Yalçın’ın tepkisi aynı dizi için Karayel’den evvel kendisiyle anlaşıldığına fakat daha sonra başrolün Karayel’e verilmesine müteveccih çıkan haberlere yoruldu.

Nihal Yalçın'dan Öykü Karayel'in oyunculuğunu övenlere tepki: Bazı konularda cehaletinizi görüyorum Magazin Sörvayvır 2020

Nihal Yalçın'dan Öykü Karayel'in oyunculuğunu övenlere tepki: Bazı konularda cehaletinizi görüyorum Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın