Ömür Gedik’ten cinsel organı görünen Nusret Gökçe’ye olay yorum: Bunu tercih ederim

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın Instagram üzerinden yayınlanan Mücbir Nedenler programının 2. sezon ilk kısmı yayınlandı. Programın yeni kısmında ise satın aldığı otelin tanıtımını yaparken cinsel uzvu görülen Nusret Gökçe hakkında konuşuldu.

“BU ETİ ÖTEKİLERİNE SEÇİM EDERİM”

Ünlü kasap Nusret Gökçe’nin sosyal medya hesabından yayınladığı et kesme videolarına hep tepki gösteren hayvan hakları korunucusu Ömür Gedik, bu sefer Gökçe’nin cinsel uzvunun görünmesiyle alakalı yorum yaptı. Mücbir Nedenler’in canlı yayınını izleyen Gedik, sunucuların “O eti göstermeseydin keşke” demesinin ardından “Bu eti ötekilerine seçim ederim en azından ölü değil” dedi. Gedik’in yorumu ise programı izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Ömür Gedik'ten cinsel organı görünen Nusret Gökçe'ye olay yorum: Bunu tercih ederim Magazin Sörvayvır 2020

YATAĞA ATLARKEN CİNSEL UZVU GÖRÜNDÜ

Salt bea hareketiyle ünlenen ve dünyanın muhtelif yerlerinde lokanta açan Nusret Gökçe, geçtiğimiz günlerde otelinde bir gününü gösteren video yayınladı. Köpük banyosu yaptıktan sonra bornozla yatağa sıçrayan Gökçe’nin cinsel uzvu göründü.

Ömür Gedik'ten cinsel organı görünen Nusret Gökçe'ye olay yorum: Bunu tercih ederim Magazin Sörvayvır 2020

Ömür Gedik'ten cinsel organı görünen Nusret Gökçe'ye olay yorum: Bunu tercih ederim Magazin Sörvayvır 2020  Bornozla yatağa sıçrayan Nusret Gökçe’nin cinsel uzvu göründü





] }

Bir cevap yazın